21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu

CSO Filiași a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu

Ocupanta locului patru în Liga a III-a, seria 3, CSO Filiași, s-a impus cu 2-0 (0-0) în partida de verificare susținută ieri, la Rovinari, în compania formației Pandurii Târgu Jiu. Golurile trupei antrenate de Florin Șoavă au fost marcate de Neacșu (penalti) și Claudiu Bălan.
Pandurii: L. Popescu – Samson, Tătaru, Erico, Brânzan – Elton, Ket – Firțulescu, Dănăricu, Hamed – Mărgărit. Au mai intrat: Trifu, David, Negoiță, Bogoi, Negrescu, Amariei, Dican, Sitoianu. Antrenor: Flavius Stoican.
Filiași: Mogoșanu – Ciocârlă, Lupu, Tereche, Neacșu – Bogdanovici, Duriță, Borneci, Crușoveanu – Bălan, Stanca. Au mai intrat: Borhot, Georgescu, Papa, Obeanu, Fruntelată, Pârvuică. Indisponibili: Calu, Chircan, Moraru.
„Prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii mari. La reluare, Bălan a scăpat singur cu portarul, l-a driblat și a scos penaltiul din care a marcat Neacșu. Apoi Duriță a ratat singur cu portarul, iar golul doi l-am marcat după o lansare a lui Lupu pentru Bălan. Am făcut un meci bun, am avut o echipă compactă și a fost o victorie meritată“, a explicat antrenorul filieșenilor, Florin Șoavă.
Următorul test pentru CSO Filiași are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în compania formației Tractorul Cetate (locul cinci în Liga a IV-a Dolj).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS