3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Daniel Mogoșanu joacă mâine cu Ludogorets U17

Fotbal / Trupa lui Daniel Mogoșanu joacă mâine cu Ludogorets U17

Oficialii Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova au reușit să parafeze un amical-vedetă pentru trupa lui Daniel Mogoșanu, lideră la Liga Elitelor U17. Astfel, juniorii sub 17 ai grupării din Bănie vor întâlni mâine, de la ora 12.00, pe sinteticul de la „Aripile”, echipa similară a clubului Ludogorets Razgrad, campioană a Bulgariei la această categorie de vârstă.
„Este un test foarte util pentru noi. Ținând cont că Ludogorets este campioană la Under 17 putem observa clar la ce nivel ne aflăm și noi. Ne punem mari speranțe în juniorii noștri, dar în mod special pe grupa lui Daniel Mogoșanu, care ocupă primul loc la Liga Elitelor și are șanse să obțină o medalie frumoasă în acest sezon”, a declarat managerul Centrului juvenil de la CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
Și echipa secundă a CS Universitatea va intra mâine în iarbă, la Aeroport. Elevii lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu vor întâlni într-un joc-test, de la ora 14.30, pe Juventus Slatina, liderul Ligii a IV-a Olt. Acesta este cel de-al cincilea amical susținut de „satelit” în 2017, înregistrând până acum trei victorii concludente, 8-0 cu Viitorul Cârcea, 5-1 cu Viitorul Domnești și 5-1 cu Flacăra Horezu, și o înfrângere 1-3 cu Voința Saelele. Divizionara C mai are în programul din această săptămână un joc de verificare și cu SCM Pitești, acesta fiind programat sâmbătă, de la ora 12.00, la Bradu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS