10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Laurisa Landre (SCM Craiova) a semnat cu Metz

Handbal (f): Laurisa Landre (SCM Craiova) a semnat cu Metz

Laurisa Landre evoluează de două sezoane la Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Laurisa Landre evoluează de două sezoane la Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova se va despărți din vară de Laurisa Landre. Pivotul francez a semnat zilele trecute cu multipla campioană a Franței, Metz, iar clubul francez a făcut deja anunțul oficial pe pagina oficială.

Alături de naționala Franței, Landre a obținut anul trecut titlul de vicecampioană olimpică și medalie de bronz la Mondiale.

Antrenorul principal al echipei din Bănie și-a manifestat regretul că Landre va părăsi echipa SCM la finalul sezonului.

„Nu sunt fericit absolut deloc. Laurisa Landre a fost o sportivă care și-a dorit să rămână la acest club, nu am putut în acest moment, din anumite puncte de vedere să angajăm discuții, iar Metz-ul a reușit să o ia, în defavoarea noastră. Consider că în acest moment este una din primele zece sportive din lume pe postul ei. M-a informat acum trei zile că va pleca. Urma să semneze contractul pe care îl primise în format electronic. Nu cred că vom mai reuși să aducem o sportivă de nivelul ei pe acel post, mai ales la contractul pe care îl avea, unul extrem de modest pentru nivelul ei. Și Gyor-ul a ofertat-o, dar ea nu a vrut să plece de la noi. Și-a dorit să rămână, se adaptase foarte bine și mi-a zis că îi pare foarte rău că trebuie să plece. Sper în perioada următoare să reușim să parafăm înțelegeri cu sportivele, pentru că toate își încheie contractul la 31 mai. Mă refer la cele care au confirmat”, a spus astăzi Bogdan Burcea, într-o conferință de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS