17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au învins-o pe Hajduk Velijko Negotin

Podărenii au învins-o pe Hajduk Velijko Negotin

Foto: Alexandru Vîrtosu
Foto: Alexandru Vîrtosu

Aflată de vinerea trecută în cantonament la Kladovo, divizionara C ACS Podari a susținut marți primul joc de verificare pe pământ sârbesc. Trupa lui Victor Naicu s-a impus cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Hajduk Velijko Negotin, golurile doljenilor fiind reușite de Adrian Cârstea, Bogdan Dragomir și Robert Căle.
„A fost un meci bun, pe un teren greu, cu o echipă pe care n-am învins-o niciodată până acum. Mai mult, în vara trecută ne-a depășit cu 5-0 și ne-a creat probleme în rândul echipei cu acest rezultat. Am făcut un joc foarte bun și băieții merită felicitați pentru asta“, a declarat Victor Naicu (foto), pentru GdS.
ACS Podari: Mecea – Orban, Avram, Dina, Bozgan – Dragomir, D. Stancu, Fieraru, Preda, Ad. Cârstea – Gianimu. Au mai intrat: Luică, Dumangiu, Căle, Cl. Ștefan, G. Neacșu și Raicea.
Următorul amical al podărenilor are loc astăzi, de la ora 15.00, cu Djerdap Kladovo.

S-a definitivat lotul

Antrenorul lui ACS Podari, Victor Naicu, a mărturisit că s-a bătut palma cu Samuel Luică, ultima dată la CS Universitatea Craiova, și odată cu acest transfer s-a definitivat și lotul cu care va fi abordat returul Ligii a III-a.
„Ne-am înțeles cu Samuel Luică. Dezamăgit de problemele medicale, se gândea să renunțe la fotbal, dar până la urmă a venit cu noi în Serbia, este bine și va semna un contract valabil până în vară, apoi vom vedea. Este ultimul nostru transfer din această iarnă, am definitivat lotul pentru returul campionatului. Acum avem concurență pe toate posturile“, a explicat Victor Naicu, punctând că este mulțumit de „modul cum s-au pregătit băieții până acum și am speranța că vom face un retur bun“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS