10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / A venit un olandez la Pandurii Târgu Jiu

Fotbal / A venit un olandez la Pandurii Târgu Jiu

Formația Pandurii Târgu Jiu continuă să-și îmbunătățească lotul. Antrenorul Flavius Stoican va beneficia de astăzi de serviciile unui fotbalist olandez, Jeffrey Ket, care a și efectuat vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Acesta a semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire, informează site-ul oficial al gorjenilor.
Născut pe 6 aprilie 1993 în Olanda, Jeffrey Ket a făcut junioratul la AZ Alkmaar, unde a evoluat pentru echipele U19 şi U21, dar şi două sezoane pentru prima echipă din Eredivisie. Două campionate le-a jucat pentru formaţii din liga a doua olandeză, la FC Dordrecht, Telstar şi FC Oss, iar în prima parte a acestui sezon a fost transferat de AS Trecin (Slovacia), formaţie pentru care a evoluat în 12 partide şi a marcat un gol.
„Jeffrey Ket este un jucător polivalent, care joacă şi fundaş central şi mijlocaş la închidere, dar la Trencin a fost folosit mai mult fundaş dreapta. Sper să ne ajute foarte mult. L-am urmărit mult pe acest jucător împreună cu antrenorul şi am decis că avem nevoie de el”, a declarat directorul sportiv al echipei Pandurii, Robert Bălăeț.

Stoican a testat tinerii

Altfel, Pandurii Târgu Jiu a învins cu 1-0, într-un joc-școală disputat ieri, formația Cetate Deva (Liga a III-a), golul fiind marcat în prima repriză de Gabriel Dodoi. Antrenorul Flavius Stoican a trimis pe teren în prima parte a meciului o echipă formată din jucători tineri, dar şi fotbaliştii care nu au evoluat titulari în meciul cu CSM Poli Iaşi: Daniel Popescu – Samson, Negrescu, Ene, Brînzan, Cioinac, Păcurar, Roberto Dumitru, Dănăricu, Pîrvulescu, Dodoi. În partea a doua a meciului au jucat: Laurenţiu Popescu – Avram, David, Tudor, Brînzan, Lică, Bîrlan, Bîrzan, Ivănică, D. Mazăre, Fotescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS