5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVuksanovic: Dacă nu vom câștiga unul din următoarele două meciuri, mă voi simți obligat să mă retrag

Vuksanovic: Dacă nu vom câștiga unul din următoarele două meciuri, mă voi simți obligat să mă retrag

Vladimir Vuksanovic a spus că el și jucătorii săi au suferit la fiecare înfrângere
Vladimir Vuksanovic a spus că el și jucătorii săi au suferit la fiecare înfrângere

Cu câteva ore înainte de meciul de baschet din această seară (ora 18.00), dintre SCM-U Craiova și liderul campionatului, U BT Cluj, antrenorul echipei oltene, Vladimir Vuksanovic, a făcut o declarație interesantă, postată pe site-ul clubului SCM Craiova. Tehnicianul sârb a spus că dacă echipa sa nu câștigă unul din următoarele două meciuri, se va simți obligat să se retragă. Vuksanovic explică și problemele cu care s-a confruntat pe parcursul acestui sezon, în care echipa SCM-U a înregistrat 4 victorii și 12 înfrângeri, și adaugă că crede atât în echipă cât și în fani.
„În acest sezon baschetul din Craiova a fost clar într-o „zonă crepusculară”. Mă simt dator ca după trei sezoane petrecute la Craiova să transmit câteva cuvinte fanilor, întrucât baschetul a supraviețuit datorită lor și le mulțumesc pe această cale. Realitatea este că, cu un buget redus față de anul trecut, a fost imposibil să putem păstra jucătorii din sezonul trecut, cu care am câștigat locul 4, nu am avut ajutor în organizare până la începutul sezonului (luna septembrie) și am jucat aproape toate meciurile importante cu doi/trei străini, dar asta nu este o scuză. Am acceptat acești termeni și trebuie să suport consecințele. Lucrurile au început să intre pe un făgaș normal, am reconstruit echipa în acest sezon, l-am adus pe Burlacu și încă patru jucători noi și echipa este din nou competitivă, deși mulți dintre ei nu au mai jucat baschet de opt luni, astfel că acum suntem cum ar fi trebuit să fim în septembrie la startul sezonului. Ne dorim să câștigăm, suferim la fiecare înfrângere, dar sunt convins că această echipă va începe să câștige cu siguranță. În acest sezon, după cele 235 de antrenamente cu echipa, mă voi simți obligat să mă retrag dacă nu vom câștiga unul din următoarele două meciuri. Sunt convins că această echipă poate face acest lucru și sunt sigur că lumea o să plece fericită de la sală”, spune Vladimir Vuksanovic în declarația oferită site-ului clubului.
Craiova va juca azi în Sala Polivalentă cu U BT Cluj, iar runda viitoare va înfrunta, în deplasare, formația BCMU Pitești (locul 6).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS