27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliștii craioveni primesc vizita liderului

Baschetbaliștii craioveni primesc vizita liderului

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va avea astăzi un duel de foc în etapa intermediară din Liga Națională. Oltenii vor primi vizita liderului U BT Cluj, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, iar meciul nu este televizat.
Dacă în sezonul trecut bifa cel puțin o victorie în fața tuturor adversarelor din campionat, în actuala ediție formația din Bănie are doar patru succese, și acelea în disputele cu echipele din partea inferioară a clasamentului, acolo unde, de altfel, se află și SCM-U (locul 9 din 11 echipe). În ultima vreme, componența echipei antrenate de Vladimir Vuksanovic a suferit modificări importante, dar nici nou-veniții nu au reușit să găsească drumul spre victorie.
SCM-U a disputat trei meciuri anul acesta și le-a pierdut pe toate. Oltenii au pierdut la Galați la limită, cu 83-82, apoi au fost aproape de o victorie imensă în fața campioanei CSM CSU Oradea, dar au pierdut după prelungiri, iar runda trecută au plecat învinși de pe terenul formației Dinamo București, fiind învinși la o diferență de două puncte.
U BT Cluj merge ceas în acest sezon din Liga Națională, având 14 victorii și doar două înfrângeri, dar cu toate acestea craiovenii sunt încrezători că pot produce surpriza rundei, iar victoria ar fi una foarte importantă pentru moralul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS