21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au încheiat stagiul din Antalya

Pandurii au încheiat stagiul din Antalya

Gorjenii (în alb) au remizat cu ungurii de la Szeged în ultimul amical din Turcia (foto: panduriics.ro)
Gorjenii (în alb) au remizat cu ungurii de la Szeged în ultimul amical din Turcia (foto: panduriics.ro)

Formația Pandurii Târgu Jiu a încheiat astăzi cantonamentul de iarnă susținut în Antalya. Echipa lui Flavius Stoican a susținut sâmbătă ultimul joc amical, terminând la egalitate, scor 0-0, confruntarea cu gruparea FC Szeged, din liga a doua a Ungariei. Și în acest joc tehnicianul severinean a aliniat două formule distincte. În prima repriză au evoluat următorii: Stanca – Negoiţă, Erico, Ene, Buşu – Surugiu, Stana, Elton, Hlistei – Dănăricu, Dodoi. După pauză au intrat: Daniel Popescu – Negrilă, Trocan, Brînzan, Tătaru – Fl. Ilie, I. David, L. Tudor, Păcurar – Firţulescu, Hamed.
Au lipsit din cauza unor probleme medicale Mărgărit, Pîrcălabu, Zaina şi Cosmin Mihai și Rodemis Trifu.
În cadrul stagiului de pregătire din Antalya gorjenii au înregistrat două victorii, ambele cu 1-0, în fața echipelor Jagiellonia Białystok și FK Istiklol Dushanbe, patru remize, 1-1 FC Anzhi Makhachkala, 2-2 cu Kryliya Sovetov Samara, 0-0 cu FC Neftekhimik și 0-0 cu FC Szeged, și o înfrângere, 0-1 cu Lechia Gdańsk.

Stoican: Suntem pe un drum bun

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican, are încredere în echipa pe care a format-o în perioada de pregătire.

Stoican
„În primul rând sunt mulţumit de ceea ce au arătat aceşti băieţi în meciurile de verificare. Sunt mulţumit de atitudinea lor şi de determinarea cu care au jucat. Sigur că meciurile amicale nu sunt, eu ştiu, relevante, pentru că nu se pun puncte, dar aspectul care pe mine mă mulţumeşte este că tinerii au văzut că nu există mari diferenţe între echipe. Am reuşit să ne batem de la egal la egal cu orice adversar. Suntem pe un drum bun din punct de vedere al rezultatelor şi acest lucru ne dă moral şi încredere că putem şi meciurile oficiale să le tratăm cu aceiaşi responsabilitate. Sunt convins că o să fie mult mai mare presiunea dar important este că acum aceşti băieţi sunt încrezători în forţele lor!”, a declarat antrenorul pandurilor, Flavius Stoican, pentru site-ul clubului.
Pandurii Târgu Jiu va deschide etapa a 22-a din Liga I, urmând să întâlnească vineri, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe CSM Poli Iași. Formația olteană ocupă locul 11 în clasament, cu 18 puncte și un golaveraj negativ: 22-32.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS