14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași, victorie categorică în primul amical

Fotbal / CSO Filiași, victorie categorică în primul amical

Claudiu Bălan a marcat primul său gol la CSO Filiași (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Claudiu Bălan a marcat primul său gol la CSO Filiași (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași s-a impus categoric, scor 5-0, în amicalul disputat astăzi, pe terenul sintetic al bazei sportive de lângă aeroportul Craiova, în fața echipei de juniori A a grupării CSJ Știința U Craiova. Trupa lui Florin Șoavă a deschis scorul prin nou venitul Claudiu Bălan, care a reluat cu capul, de la 3 metri, o centrare venită de pe dreapta de la Bogdanovici (27, 1-0). Filieșenii au continuat forcingul și Fotescu a majorat avantajul, punând latul la o pasă pe culoar distribuită de Alex Duriță (31, 2-0). Rezultatul pauzei l-a stabilit Borhot, cu un șut de la 10 metri, după o acțiune prelungită (44, 3-0). La reluare au mai punctat juniorul Văduva (70, 4-0), care a interceptat un balon în marginea careului de 16 metri, l-a driblat pe portar și a pus latul de la 2 metri, și Alin Pârvuică (75, 5-0), a cărui scăriță de la 7 metri a fost apreciată de spectatorii prezenți.
CSJ Știința U Craiova: Breazu – Iancu, Inel, Morenciu, Mihai – Șucleanță, Pitaru, Gheorghișor, Todea – Onică, Puică. În repriza a doua au mai intrat: Mânăileanu – Banea, Nagy, Trușcă, Niculescu. Antrenor: Nelu Petrișor.
CSO Filiași, prima repriză: Nica – Borhot, Lupu, Tereche, Crușoveanu – Bogdanovici – Borneci, Duriță, Papa – Fotescu, Bălan.
CSO Filiași, repriza a doua: Mogoșanu – S. Luică (80, Toshi), Neacșu, Chircan, Ciocârlă – Obeanu – Moraru, Fruntelată, Georgescu – Pârvuică, Văduva.
Antrenor: Florin Șoavă.
Au arbitrat: Costinel Iacob – Ionuț Luică, Constantin Spătărelu.
Următorul test pentru CSO Filiași are loc duminică, de la ora 12.00, tot la aeroport. Este vorba despre un „triunghiular” la care vor mai participa echipele Under 19 ale CS Universitatea Craiova și Academia „Gică Popescu”. În privința juniorilor A de la CSJ Știința U Craiova, aceștia vor întâlni joi, de la ora 14.00, formația similară a CS Universitatea Craiova și vineri, tot de la 14.00, pe cea de republicani A a Academiei „Gică Popescu”.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS