11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii rămân neînvinși în Malta

Alb-albaștrii rămân neînvinși în Malta

Formația CS Universitatea Craiova s-a impus cu 4-1 în amicalul susținut sâmbătă în compania echipei FC Winterthur (liga a doua din Elveția), al patrulea din cadrul cantonamentului din Malta. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Jovan Markovic (10), iar gruparea din Țara Cantoanelor a egalat în minutul 22. După pauză au mai marcat Gustavo (60), Fajic (77) și Petre (84).
Antrenorul Gigi Mulțescu a început meciul cu următorul unsprezece: Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Mateiu, Gustavo, Rocha – Ivan, Markovic, Băluță. În partea a doua, strategul grupării din Bănie a mai apelat la: L. Popescu – Petre, Bârzan, Madson, Fajic, Măzărache.
În cadrul stagiului de pregătire din Malta, gruparea din Bănie a mai înregistrat un egal, 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, și două victorii, 2-1 cu St. Gallen și 3-1 cu FC Hibernians.
CS Universitatea Craiova va mai susține un test în compania austriecilor de la RZ Pellets WAC, meciul fiind programat miercuri.

Nu mai pleacă nimeni

Presa centrală a vehiculat în weekend că noul căpitan al echipei, Andrei Ivan, este următorul jucător care va părăsi CS Universitatea Craiova în această iarnă, după Bogdan Vătăjelu. Conform Pro TV, atacantul de 20 de ani a intrat în vederile olandezilor de la PSV Eindhoven, care ar fi trimis scouterii în cantonamentul oltenilor în Malta, „să negocieze termenii în care ar fi lăsat Ivan să plece“. Sursa citată a mai menționat că oficialii CS Universitatea Craiova cer patru milioane de euro în schimbul lui Andrei Ivan, însă conducerea olteană a negat vehement totul printr-un comunicat emis ieri.
„Politica clubului CS Universitatea Craiova este ca în fiecare sezon să cedeze maximum un jucător ce face obiectul primului 11. Rămânem consecvenți acestui principiu și ca urmare în acest moment nu ne aflăm în tratative și nici nu avem de gând să inițiem discuții cu nici un club pentru transferul vreunui jucător și cu atât mai puțin al lui Andrei Ivan. Cu excepția a doi jucători cu care suntem în tratative pentru rezilierea contractelor de comun acord (Kay și Rambe – n.r.), CS Universitatea Craiova nu se va despărți de nici un jucător cel puțin până în vara acestui an“, se menționează într-o notă postată pe site-ul oficial al clubului.
Singurul jucător care a părăsit Bănia în această iarnă a fost Bogdan Vătăjelu, fundașul stânga semnând cu Sparta Praga în schimbul a 1,3 milioane de euro și 10% din următorul transfer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS