14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportACS Podari a surclasat echipa la care antrenorul său este jucător

ACS Podari a surclasat echipa la care antrenorul său este jucător

Meciul de sâmbătă a reprezentat un test util pentru componenții ambelor echipe (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Meciul de sâmbătă a reprezentat un test util pentru componenții ambelor echipe (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C ACS Podari s-a impus categoric, scor 4-1 (2-0), în partida amicală disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei de Liga a V-a Știința 2016 Craiova. A fost primul test pentru trupa lui Victor Naicu din această iarnă. De menționat faptul că Știința 2016 Craiova este echipa la care activează ca jucător antrenorul podărenilor și unde conducător este fratele său, Dan. Golurile învingătorilor au fost marcate de Avram, Căle, Geanimu și Fieraru, iar replica oaspeților a venit prin Gabriel Deleianu.
ACS Podari: Mecea – Orban, Dragomir, Avram, Bozgan – Ad. Cârstea, D. Stancu – Geanimu, Preda, Căle – Cl. Ștefan. În repriza a doua au mai intrat: D. Popescu – Raicea, Velica, Fieraru, Dumangiu, Sârmon.
Știința 2016 Craiova: Pretorian – Ionescu, Enache, Oane, R. Bucur – Rădulescu, Nedelea, Pațachia, Manea – Firan, Deleianu. Au mai intrat: Diaconu, Chivu, Damian.
Următorul test al podărenilor va avea loc mâine, de la ora 12.00, tot pe teren propriu, în compania liderului Ligii a IV-a Dolj, Viitorul Cârcea.

„Echipa oaspete să dea de băut că a avut onoarea să joace cu noi“

Antrenorul divizionarei C, Victor Naicu, a explicat, pentru GdS, cum și-a convins fratele să-l „învoiască“ pentru a-i conduce pe podăreni în timpul meciului, punctând totodată că acțiunea și-a atins scopul.
„Știința 2016 este echipa unde joc de plăcere duminica, alături de prietenii mei. L-am dat pe Adi Nedelea (delegatul Podariului – n.r.) să joace la ei, în schimbul meu, și dacă nu este mulțumit, ne vom împăca la un șpriț. Urmează să mergem la o masă împreună, să cinstim evenimentul. De băut și de mâncat va da echipa oaspete, pentru că a avut onoarea să joace cu noi“, a spus Victor Naicu.
„Consider că după trei zile de antrenament era binevenit un joc cu o echipă de „bătrâni“, dar de acum înainte vom încerca să creștem nivelul jocului și al valorii adversarilor pe care îi vom întâlni în continuare. Scorul contează mai puțin. Mă bucur că am făcut un antrenament bun și un lucru important este că nici un jucător nu a ieșit accidentat de pe teren“. Întrebat despre Florin Aria, jucător care nu a ajuns la pregătire, fiind la muncă în Spania, Naicu a spus că are nevoie de el și îl așteaptă. „Nu știu nimic concret despre el. Dacă va reveni este foarte bine, dar va suporta consecințele pentru că a întârziat, iar dacă nu, o să căutăm soluții să-l înlocuim“, a completat tehnicianul podărenilor.

Dan Naicu: Jucăm fotbal de plăcere

Din tabăra celor de la Știința 2016 Craiova, Dan Naicu a explicat cum funcționează echipa la care este și jucător, dar și conducător.
„Nu știu ce a zis fratele meu, dar îl așteptăm pe Victor să dea de băut. Nu i-am lăsat să câștige, le-am ținut piept cât am putut, dar au fost mai buni. Echipa noastră este înființată în vară, suntem numai prieteni, joacă și Victor la Liga a V-a duminica, atunci când programul îi permite. Mai avem jucători care au evoluat la nivel înalt, Adi Nedelea, Remus Bucur, Nicola, Mieilă… Jucăm fotbal de plăcere, nu ne gândim la promovări sau alte obiective. Ne strângem, jucăm, ne plătim baremurile la meciuri și atâta tot. După fiecare meci avem organizată repriza a treia, care constă într-un grătărel și șpriț. Ei sunt cu fotbalul, mai joc și eu uneori, dar trebuie să se ocupe cineva și de foaia de joc, arbitraje etc., și aici îmi revine mie sarcina“, a explicat Dan Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS