11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / S-a stabilit programul de iarnă al echipei CS Universitatea II Craiova

Fotbal / S-a stabilit programul de iarnă al echipei CS Universitatea II Craiova

Papură și elevii săi și-au aflat programul de pregătire din perioada următoare (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Papură și elevii săi și-au aflat programul de pregătire din perioada următoare (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Oficialii Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova au stabilit și anunțat programul de pregătire pe care îl vor susține „speranțele” grupării alb-albastre în perioada de iarnă. Astfel, managerul Silviu Bogdan a perfectat deja cinci partide de verificare pe care echipa antrenată de Corneliu Papură le va disputa în această perioadă, până la reluarea campionatului în seria a III-a a Ligii a III-a. Înaintea jocurilor test, echipa secundă a clubului va intra într-un cantonament pe plan local în perioada 23 ianuarie – 4 februarie.
Iată programul partidelor de verificare ale „satelitului”: Viitorul Cârcea (locul 1 în Liga a IV-a Dolj, 4 februarie, la aeroport), Flacăra Horezu (locul 3 în Liga a IV-a Vâlcea, 8 februarie, la aeroport), Voința Saele (locul 1 în Liga a IV-a Teleorman, 11 februarie, la aeroport), SCM Pitești (locul 1 în Liga a III-a, seria 3, 18 februarie, la Bradu) și ACS Podari (locul 13 în Liga a III-a, seria 3, 24 februarie, la aeroport).
Totodată, reprezentanta CS Universitatea Craiova de la Liga Elitelor Under 17, antrenată de Daniel Mogoșanu, și grupa de juniorii născuți în 2005, pregătită de Bogdan Budescu, vor efectua cantonamente centralizate în stațiunea Băile Herculane în perioada 1-11 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS