16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură și-a pus elevii la treabă

Papură și-a pus elevii la treabă

Jucătorii echipei secunde a CS Universitatea Craiova s-au bucurat pentru reluarea antrenamentelor (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Jucătorii echipei secunde a CS Universitatea Craiova s-au bucurat pentru reluarea antrenamentelor (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorii divizionarei C CS Universitatea II Craiova, Corneliu Papură și Mugur Gușatu, au strigat ieri-dimineață catalogul. Primul antrenament al „satelitului“ s-a desfășurat la -5 grade Celsius, pe terenul sintetic al bazei sportive de lângă aeroport, și a constat în alergări ușoare și câteva elemente cu mingea. La jocurile-școală nu au participat însă și portarii, care au intrat pe mâna lui Tibi Lung.
La lecție au fost prezenți următorii jucători: portari: Alex Nedeianu, Cătălin Popescu; jucători de câmp: Robert Bogdan, Bogdan Țoiu, Florin Borța, Raul Hreniuc, Alex Cojocaru, Cătălin Ion, Cătălin Ionescu, Andrei Băloi, Lucian Buzan, Remus Enache, Vali Constantin, Paul Hodea, Narcis Cârlig, Răzvan Gunie, Andrei Rodeanu, Viorel Butoi, Andrei Burlacu, Alex Chivu, Ionuț Frăsineanu.
Dacă la capitolul veniri se pot consemna doar două nume, Alex Chivu și Ionuț Frăsineanu, ambii de la CSJ Știința U Craiova, la plecări se regăsesc patru jucători. Este vorba despre căpitanul din tur, Ionuț Cioinac, Samuel Luică, Ionuț Lăzărescu și Vlad Marcu. Acestora le-au expirat contractele și conducerea a decis să nu li se prelungească.
CS Universitatea II Craiova va efectua vizita medicală pe 20 ianuarie, iar în intervalul 23 ianuarie – 4 februarie va susține un cantonament pe plan local. Zilele următoare se va stabili și lista cu partidele amicale din această iarnă.

„Sperăm să obținem rezultate mai bune“

Antrenorul principal, Corneliu Papură, a declarat că obiectivul principal al CS Universitatea II Craiova este în continuare „șlefuirea“ tinerilor în vederea saltului către prima echipă, dar că nu vor fi neglijate nici rezultatele în returul Ligii a III-a, seria 3.
„Ne-am reunit și suntem dornici de muncă. Ne bucură faptul că Alex Popescu și ceilalți tineri nu sunt alături de noi, ci se află cu prima formație a clubului în Malta, pentru că de asta suntem aici ca să producem jucători care să facă pasul spre scenă. Este un lucru bun că a marcat Alex Popescu, probabil o să-i dea încredere mai mare și vedem pe parcurs ce va reuși. Lotul este cam același și vom vedea cum ne vom organiza. Sperăm să obținem rezultate mai bune, pentru că ne-au cam lipsit în prima parte, dar având jucători tineri ne cam așteptam să avem fluctuații în evoluții. Rezultatele ne apasă, nu e plăcut să pierzi, dar scopul nostru principal este să aducem jucătorii la un potențial bun și în momentul în care merg la prima echipă să poată să facă față, cum s-a întâmplat cu Alex Popescu“, a declarat Corneliu Papură, pentru GdS.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS