8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri spectaculoase la Cupa AJF Dolj

Meciuri spectaculoase la Cupa AJF Dolj

Sala Sporturilor din Ișalnița a găzduit sâmbătă și duminică primele două runde ale Cupei AJF Dolj la futsal, iar spectatorii prezenți în tribune au avut ce vedea. De impactul pe care l-a avut această competiție s-a arătat încântat și președintele forului fotbalistic județean, Horațiu Stănescu, fiind convins că mișcarea de aici i-a desmorțit pe mulți dintre jucătorii doljeni înainte de reluarea pregătirilor pentru partea a doua a sezonului.
„Se pare că această cupă este binevenită. Mulți doljeni își doreau ca acest eveniment să revină în actualitate și am reușit să-l organizăm cu sprijinul acordat de autoritățile din Ișalnița, care ne-au pus la dispoziție această minunată sală. Inițiativa se pare că a prins bine pentru tot județul, pentru că avem 16 echipe înscrise la Open și încă opt la Old-boys și cred că, dacă prelungeam perioada de înscriere cu trei-patru zile, aveam și mai multe competitoare. Dar, pentru început, eu zic că este foarte bine. Nu au fost probleme și sperăm ca această competiție să se desfășoare cum trebuie. Ne dorim să putem să organizăm în viitor și un campionat și să revenim acolo unde ne este locul și cu acest copil al fotbalului de câmp, în speță futsalul“, a spus Horațiu Stănescu, pentru GdS.
Acesta a comentat și prezența jucătorilor legitimați care participă la turneu: „Atunci când am discutat cu membrii comisiei care se ocupă de acest turneu, am hotărât să dăm voie tuturor jucătorilor să participe, mai puțin celor care sunt legitimați în Liga I. Astfel, le dăm posibilitatea ca după sărbătorile de iarnă să facă un pic de mișcare, ținând cont că afară este zăpadă și majoritatea echipelor nu au reluat pregătirile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS