10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a început anul cu o ședință

CSO Filiași a început anul cu o ședință

Divizionara C CSO Filiași s-a reunit ieri, în jurul prânzului, la stadionul „Chimia“, însă tehnicianul Florin Șoavă nu a putut comanda primul antrenament din pricina unei defecțiuni la o conductă a Companiei de Apă Oltenia ce alimenta baza sportivă din Ișalnița. Cum dușurile nu puteau fi folosite, staff-ul tehnic al doljenilor s-a rezumat să susțină doar o ședință în vestiar.
„Tot timpul returul va fi mai dificil decât turul, pentru că toate echipele își iau măsuri și își îmbunătățesc loturile, însă pentru noi lucrurile nu se schimbă. Așteptările oamenilor au crescut în ceea ce ne privește, deci trebuie să ne pregătim mult mai bine și să încercăm să terminăm în primele trei, pentru că ăsta este obiectivul meu personal. S-a renunțat la Istudor, Orban, Cimpoeru și Toshi, iar la sosiri deocamdată îl putem nominaliza pe Chircan, de la Podari. În principiu, grupul nostru este format, avem 18 jucători în momentul ăsta, iar lotul nu o să depășească 20-21 de jucători. Cantonamentul va fi între 9 și 17 februarie, la Baia de Aramă. Problema este că nu vom putea să lucrăm cu mingea, cum îmi place mie, și trebuie să ne axăm pe o pregătire fizică și cu ceva fotbal prin zăpadă“, a spus Florin Șoavă.

Florin Spânu anunță trei transferuri

Președintele grupării CSO Filiași, Florin Spânu, a anunțat cooptarea unor jucători importanți, dar și câțiva dintre adversarii din amicale.
„Sunt discuții avansate cu trei jucători cu experiență mare, care au evoluat la Liga a II-a, și ne dorim să mai cooptăm și doi juniori, care să fie născuți în 1998 și chiar 1999, ca să îi pregătim pentru viitorul campionat. Cel târziu de luni toți jucătorii doriți vor fi prezenți la antrenament. Șoavă mi-a spus că are nevoie de două jocuri în luna ianuarie, pe 25 și 28, nu am stabilit încă adversarii, iar apoi vom susține un amical cu Gloria Catane pe 1 februarie, pe 4 vom juca împotriva Turceniului și pe 22 cu Metropolitan Ișalnița. O să mai fie două meciuri de verificare pe 11 și 15 februarie, dar, de asemenea, trebuie să găsim adversari“, a declarat Florin Spânu.
Căpitanul Nicușor Neacșu speră ca pregătirea de iarnă să fie făcută cum trebuie: „Am văzut că au plecat câțiva jucători, care ne-au ajutat în prima parte, și îmi pare rău. Am văzut și câteva fețe noi în vestiar și sper să ne ajute. Cert este că noi ne dorim să terminăm cât mai sus. Totul depinde numai de pregătirea pe care o vom face“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS