21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep: S-ar putea să nu joc o perioadă

Halep: S-ar putea să nu joc o perioadă

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open (foto: ausopen)
Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open (foto: ausopen)

Învinsă de Shelby Rogers în prima manşă la Australian Open, Simona Halep a pus eşecul surprinzător pe seama unei accidentări.

“Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul. Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute. Dar când ai tensiunea meciului oficial, presiunea, lucrurile astea se resimt mai mult. Așa că durerea a fost mai puternică și n-am mai putut face mare lucru”, a spus Halep, conform treizecizero.ro.

 

Românca a mărturisit că ar putea lua o pauză forţată pentru a nu-şi agrava problema medicală.: “E prima oară când din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravez”, a adăugat Simona.

Reamintim că Halep (4 WTA) a fost învinsă în această dimineaţă de americanca Shelby Rogers (57 WTA), scor 3-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 17 minute.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS