5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Fotescu are încredere că Filiaşiul va face un retur foarte bun

Alex Fotescu are încredere că Filiaşiul va face un retur foarte bun

 

Divizionara C CSO Filiași se reunește luni în vederea reluării pregătirilor pentru returul campionatului, la finele căruia și-a propus să termine pe podium. Căpitanul doljenilor, golgheter al seriei a treia cu zece reușite, Alexandru Fotescu (foto), speră ca echipa să aibă un start de campionat bun, nu ca în vara trecută, când avea doar două puncte după patru runde. „În retur o să fie cel puțin la fel de greu ca în prima parte. În special primele etape vor fi dificile, pentru că terenurile sunt cum sunt. Noi avem o pornire mai grea, cum s-a văzut și în vară, dar sper să începem bine. Știu că vor fi schimbări în lot și că s-a renunțat la unii dintre colegi, dar mi-aș fi dorit să nu plece nimeni. E decizia conducerii și trebuie respectată. Sper să continuu cu golurile și în retur, să marchez cel puțin cât am făcut-o în prima parte a campionatului. Oricum, golurile nu le-am reușit singur, ci în colaborare cu colegii mei. Sper să fie la fel și în continuare, iar dacă nu o să marchez eu, să o facă altcineva. Important e să câștige echipa. N-am fost stingher în atac, dar ar fi bine dacă ar mai veni un atacant lângă mine“, a spus Fotescu, pentru GdS.
Întrebat dacă au existat echipe care să-l dorească în această iarnă, Alex Fotescu a explicat că toți cei interesați de serviciile sale au renunțat la idee când i-au aflat vârsta.
„Nu am primit nici o ofertă concretă în această iarnă, dar au existat niște discuții cu formații din eșaloanele superioare. S-a pus problema vârstei mele, am 31 de ani și unii consideră că joacă buletinul. Nu știu dacă m-aș fi descurcat foarte bine, dar sunt niște considerente obiective, adică nu au ceva personal cu mine. Ca idee, cu toate că am 31 de ani, mă simt poate mai bine decât la 22 de ani, însă nu pot să schimb mentalitatea oamenilor“, a mai spus căpitanul lui CSO Filiași.
Alex Fotescu a mai spus că așteaptă să se rezolve și problema restanțelor financiare și a punctat că, deși nimeni nu se gândește la promovare, echipa poate pune mari probleme în retur.
„Sperăm să se rezolve curând și partea financiară, pentru că suntem puțin în urmă cu salariile. Sper ca la sfârșitul campionatului să fim însă pe podium, pentru că avem un lot valoros. Nu ne gândim la promovare, dar nici Piteștiul nu trebuie să fie sigură de primul loc, chiar dacă are un avans destul de mare, pentru că în fotbal s-au văzut multe“, a încheiat Alex Fotescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS