10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMăzărache face cinste la întoarcerea în Bănie

Măzărache face cinste la întoarcerea în Bănie

Simon Măzărache (la minge) își dorește să ajute cât mai mult echipa în 2017 (Foto: csuc.ro)
Simon Măzărache (la minge) își dorește să ajute cât mai mult echipa în 2017 (Foto: csuc.ro)

Atacantul Simon Măzărache, golgheter al CS Universitatea Craiova în prima jumătate a campionatului, a împlinit ieri 24 de ani și a afirmat că își dorește să aibă cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru.
„Este ceva nou pentru mine, e prima oară când îmi serbez ziua în cantonament (echipa se află în Malta – n.r.). E destul de greu, avem două antrenamente zi de zi, nu am timp să-mi serbez propriu-zis ziua, o voi face când ajung acasă. În 2017 îmi doresc în primul rând sănătate, atâ mie, cât și familiei, fetiței mele și să ne luptăm pentru primul loc, iar eu să marchez cât mai mult. Sper să înscriu și mai mult, iar astfel să-mi ajut echipa. Să avansăm în clasament și, de ce nu, să terminăm deasupra tuturor. Toți sperăm că se va rezolva problema eficienței în fața porții adverse. Lucrăm foarte mult la acest aspect, pentru că în prima parte a campionatului s-a ratat enorm de mult. Poate și lipsa de experiență a contat, deoarece suntem mulți tineri și ne dorim prea mult să înscriem. Am arătat încă din vară că avem forță, când nimeni nu ne dădea nici o șansă. Am avut un culoar bun, am legat victoriile. Așa că de acum înainte trebuie să devenim și mai puternici, pentru că suntem de ceva timp împreună și consider că ne cunoaștem mult mai bine”, a declarat Simon Măzărache, pentru site-ul clubului.
Crescut la Centrul de copii și juniori al formației Sporting Pitești, a evoluat la formațiile Dinamo II, ACS Berceni, Viitorul Axintele și Muscelul Câmpulung. A sosit la CS Universitatea Craiova în vara lui 2015 și a debutat în „Ștefan cel Mare”, cu Dinamo. În actuala stagiune este unul dintre golgheterii echipei, având, la fel ca Andrei Ivan, cinci goluri marcate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS