17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Flavius Stoican, prezentat la Pandurii

Fotbal / Flavius Stoican, prezentat la Pandurii

Administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Golea, l-a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe noul antrenor principal al echipei, Flavius Stoican. Tehnicianul severinean, în vârstă de 40 de ani, a condus în această dimineaţă un prim antrenament al lotului de 30 de jucători care sunt prezenţi în această perioadă. Stoican îi ia locul lui Petre Grigoraș pe banca gorjenilor și va fi ajutat de antrenorul secund Dorian Gugu şi antrenorul cu portarii va fi craioveanul Vali David.
Stoican n-a mai antrenat din septembrie 2016, când a fost demis de la clubul moldovean Zimbru Chişinău. Fostul fundaş dreapta le-a mai pregătit pe Minerul Valea Copcii, CSM Reşiţa, Dinamo Bucureşti, Chindia Târgovişte, CS Mioveni şi FC Voluntari.
După 21 de etape din Liga 1, Pandurii Târgu Jiu are 21 de puncte şi se află pe locul 11 în clasament. Clubul gorjean, aflat în insolvenţă, a fost penalizat cu 3 puncte de către Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, întrucât la 30 noiembrie înregistra datorii financiare către alte cluburi sau angajaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS