17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Radoslav Dimitrov s-a înțeles cu oficialii CS Universitatea

Fotbal / Radoslav Dimitrov s-a înțeles cu oficialii CS Universitatea

Dimitrov (la minge) s-a înțeles cu Craiova și va semna zilele următoare (Foto: romaniansoccer.ro)
Dimitrov (la minge) s-a înțeles cu Craiova și va semna zilele următoare (Foto: romaniansoccer.ro)

CS Universitatea Craiova este pe cale să realizeze primul transfer al iernii. Oficialii clubului din Bănie au ajuns la un acord verbal cu fundașul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov, de la FC Botoșani, acesta urmând să semneze în zilele următoare un contract valabil trei ani și jumătate. Dimitrov a fost preferat în locul lui Bogdan Bucurică, de la Concordia Chiajna, informează Digi Sport. Bulgarul de 28 de ani a mai activat la Lokomotiv Plovdiv, Levski Sofia, Slavia Sofia și Montana. Pentru moldovenii de la FC Botoșani, Dimitrov a evoluat în 48 de partide în Liga I în cele două sezoane, alte două în Cupă, plus trei prezențe în Liga Europa.
Fotbalistul este așteptat în București de patronul Mihai Rotaru pentru a parafa contractul, apoi se va alătura echipei plecate deja în cantonamentul din Malta.

„E adevărat. L-am dat pe Dimitrov la Craiova pentru 50.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. Îi dorim multă baftă”, a spus președintele lui FC Botoșani, Cornel Şfaiţer, pentru fanatik.ro.

Dimitrov ar fi al treilea bulgar din lotul actual al CS Universitatea, la Craiova regăsindu-se deja fundașul Apostol Popov și mijlocașul Hristo Zlatinski. În trecut, tricoul alb-albastru a mai fost îmbrăcat și de Valentin Iliev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS