8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlivian Surugiu: Voi rezilia contractul cu CS Universitatea Craiova

Olivian Surugiu: Voi rezilia contractul cu CS Universitatea Craiova

Mijlocașul Olivian Surugiu (foto, la minge) nu va continua să evolueze la CS Universitatea Craiova și în 2017. Fotbalistului de 26 de ani i-a fost adus la cunoștință că nu mai intră în vederile lui Gigi Mulțescu și urmează să întrerupă colaborarea.
„Voi rezilia contractul zilele următoare, pentru că nu am mai fost dorit de anumite persoane din club, printre care și Gigi Mulțescu. Nu mă așteptam la o asemenea decizie. Din contră, credeam că o să joc mai mult. Am rămas blocat în momentul în care am fost anunțat de președintele Marcel Popescu. Nu mi s-a dat nici o explicație și nici nu o să cer una. Nu a fost să fie… Poate că e mai bine să ne oprim aici, pentru că dragoste cu sila nu se face. Fotbalul nu a început și nici nu o să se termine la Craiova, cu toate că mi-am dorit enorm să joc la CS Universitatea și să reușesc lucruri frumoase. Le doresc mult succes colegilor, sper să se pregătească bine și să facă o figură frumoasă în partea a doua a campionatului“, a declarat Surugiu, pentru GdS.

„Tratez tot cu echipe din Liga I“

Olivian Surugiu mai avea contract șase luni și exista o opțiune de prelungire a înțelegerii pentru încă un sezon, dar după ultimele evoluții a considerat că este îndreptățit să ceară o mărire salarială, fapt care ar fi putut cântări în decizia conducătorilor: „Da, este adevărat că am cerut să mi se mărească și mie contractul, pentru că aveam doar 500 de euro pe lună. Nu am solicitat o sumă anume, i-am lăsat pe ei să decidă cât vor să-mi dea, dar se pare că i-am deranjat. Am vorbit cu mai multe echipe de când am fost anunțat că nu se mai contează pe mine, iar zilele viitoare o să văd încotro merg. Tratez tot cu echipe din Liga I, iar o opțiune este și Pandurii, dar întâi trebuie să se clarifice situația de la Târgu Jiu“.
Olivian Surugiu este un produs al Academiei „Gică Popescu“ și FC Universitatea Craiova, iar în cariera sa a mai îmbrăcat tricourile echipelor Gaz Metan CFR Craiova, ALRO Slatina, Petrolul Ploiești, CSM Râmnicu Vâlcea, UTA Arad și ACS Podari. La CS Universitatea Craiova a venit în iarna lui 2016, dar a evoluat mai mult la echipa secundă. În acest sezon din Liga I a bifat 51 de minute, iar în Cupă a evoluat 90 de minute, toate în meciul din optimi contra Daciei Unirea Brăila, în care a și înscris un gol superb.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS