7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Amicalul cu Monchengladbach a picat. Alb-albaștrii joacă mâine cu Fortuna Dusseldorf

Fotbal / Amicalul cu Monchengladbach a picat. Alb-albaștrii joacă mâine cu Fortuna Dusseldorf

CS Universitatea Craiova va decola în această seară spre Malta, unde se va pregăti până pe 27 ianuarie. Din păcate, programul partidelor amicale a fost modificat puțin, iar duelul mult așteptat cu Borussia Monchengladbach, care ar fi trebuit să se dispute mâine, a fost anulat. Conform site-ului german sport1.de, ocupanta locului 14 din Bundesliga a decis să nu mai meargă în cantonament în Malta, ci în Spania, la Marbella.

„Așa este, nu vom mai juca primul amical cu Borussia, așa cum era programul inițial. Restul adversarelor rămân în ”picioare”. Băieții vor juca totuși mâine (sâmbătă – n.r.) împotriva echipei Fortuna Dusseldorf (locul opt în liga a doua germană – n.r.), de la ora 18.00, ora României”, a declarat președintele formației CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, pentru GdS.

Celelalte adversare al grupării din Bănie vor fi FC St. Gallen (locul șase în Elveția), FC Hibernians (locul doi în Malta), Terek Groznîi (locul 4 în Rusia) și Krîlia Sovetov Samara (locul 12 în Rusia) și se încearcă parafarea și altor dueluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS