16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mihai Răduţ, prezentat oficial la Lech Poznan

Fotbal / Mihai Răduţ, prezentat oficial la Lech Poznan

Mihai Răduț începe aventura în Polonia (Foto: lechpoznan.pl)
Mihai Răduț începe aventura în Polonia (Foto: lechpoznan.pl)

Fostul fotbalist al echipei Pandurii Târgu Jiu și Steaua București, Mihai Răduţ, a fost prezentat, ieri seară, la formaţia poloneză Lech Poznan. Mijlocașul ofensiv de 26 de ani a semnat un contract valabil şase luni, cu opţiune de prelungire pentru trei sezoane, potrivit site-ului oficial al clubului polonez, citat de Mediafax. Răduț a semnat din postura de jucător liber de contract, iar ultima oară a evoluat pentru clubul Hatta, din Dubai, Emiratele Arabe Unite.
„Sunt fericit. Am avut o zi dificilă, plină de examinări medicale. Dar totul s-a desfăşurat extrem de profesionist aici şi am fost încântat. Am o înţelegere pe şase luni, aşa că trebuie să-mi dovedesc utilitatea în cadrul echipei. Sper să mă acomodez repede şi să ajut echipa în obţinerea unor rezultate bune. Am înţeles că voi concura cu Szymon Pawlowski pe postul meu, de mijlocaş ofensiv. Îl ştiu, dar nu am avut încă şansa să vorbesc cu el. Dar abia aştept competiţia, este un lucru bun pentru mine. Abia aştept să joc”, a declarat Răduţ pe site-ul oficial al lui Lech Poznan.
Românul îşi va cunoaşte colegii la prima reuniune a echipei de luni, 9 ianuarie. Lech Poznan, ultima oară campioană a Poloniei în 2015, este antrenată de croatul Nenad Bjelica şi se află pe locul 3 în clasament după 20 de etape, la trei puncte de liderul Legia Varşovia.
Mihai Răduţ a jucat 149 de meciuri în Liga 1, a marcat 15 goluri şi a oferit 16 pase decisive. De asemenea, Răduţ a avut două selecţii în echipa naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS