21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Serena Williams, eliminată în optimi la Auckland

Tenis: Serena Williams, eliminată în optimi la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 2 mondial, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, fiind învinsă suprinzător în trei seturi, 6-4, 6-7 (3/7), 6-4, de compatrioata sa Madison Brengle.

Serena Williams (35 ani) a participat cu această ocazie la prima sa competiție oficială, după o pauză de patru luni, ultima sa prezență în circuit datând din luna septembrie, când a fost eliminată în semifinalele US Open de Karolina Pliskova (Cehia).

Madison Brengle, în vârstă de 26 ani, aflată pe locul 72 WTA, s-a impus după două ore și 13 minute în fața fostului lider al clasamentului mondial, iar în sferturile de finală o va avea ca adversară pe letona Jelena Ostapenko, numărul 7 pe lista favoritelor, care a dispus cu 6-2, 7-6 (7/3) de croata Mirijana Lucic-Baroni.

De menționat că și sora mai mare a Serenei Williams, Venus, a părăsit turneul de la Auckland, declarând forfait din cauza unei probleme medicale, înaintea meciului din optimi împotriva japonezei Naomi Osaka, a anunțat directorul competiției, Karl Budge, citat de postul public de radio din Noua Zeelandă.

Venus o învinsese în două seturi, 7-6 (7/2), 6-2, pe neozeelandeza Jade Lewis, în primul tur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS