12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal / Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2016

Handbal / Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2016

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, sportivii laureaţi ai anului 2016. Cristina Neagu a fost desemnată handbalista anului, în timp ce Mihai Popescu a fost ales drept cel mai bun handbalist al acestui an, conform frh.ro. Câştigătorii distincţiilor au fost stabiliţi în urma unui vot exprimat de către antrenorii echipelor din Liga Naţională Feminină şi Masculină.
Interul stânga Cristina Neagu de la Buducnost Podgorica, căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, a fost desemnată cea mai bună handbalistă română a anului 2016. Portăriţa Paula Ungureanu a fost aleasă cea mai bună handbalistă româncă din Liga Naţională, în timp ce suedeza Isabelle Gullden, de la CSM Bucureşti, a fost aleasă cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională, notează Mediafax.
De partea cealaltă, la masculin, portarul Mihai Popescu de la St. Raphael a fost desemnat cel mai bun handbalist român al anului 2016, în timp ce Andrei Mihalcea de la HC Odorhei a câştigat distincţia de cel mai bun handbalist român din Liga Naţională. Sajaad Esteki, handbalistul echipei Dinamo Bucureşti, golgheterul echipei în Liga Campionilor, a fost desemnat handbalistul străin al anului în Liga Naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS