6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Petre Grigoraș e pe picior de plecare de la Pandurii

Fotbal / Petre Grigoraș e pe picior de plecare de la Pandurii

Petre Grigoraș nu acceptă noul salariu propus de administratorul special al clubului Pandurii (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Petre Grigoraș nu acceptă noul salariu propus de administratorul special al clubului Pandurii (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a admis că sunt tot mai mici șansele de a continua la gruparea gorjeană, mai ales după ce mai marii clubului i-au propus să-și reducă salariul, de la 7.000 de euro la doar 1.500 de euro brut. „Grig” crede că se dorește îndepărtarea sa de la Pandurii și a anunțat că va anunța decizia sa până pe 8 ianuarie.
„Cum aş putea să fiu de acord cu o asemenea măsură? Păi din 1.500 de euro brut, eu mai rămân cu 800 de euro? Aţi mai pomenit un asemenea salariu la vreun antrenor din Liga I? Dacă ‘principalul’ de la Pandurii o să aibă 1500 de euro brut, atunci antrenorii-secunzi cât vor lua, 300 de euro? Sincer, eu cred că se vrea clar îndepărtatea mea! Prin acest mijloc, cineva vrea să scape de mine. Poate vor să aducă un antrenor mai tânăr, că eu sunt prea bătrân la 52 de ani! Dacă vor să mă dea afară, foarte bine! Dar trebuie să plătească! Dacă voi primi o decizie în scris în acest sens, o să întreb un avocat şi o să iau măsurile de rigoare”, a declarat Grigoraș, pentru gorj-domino.ro.
Administratorul special Marin Golea nu își face însă probleme și este convins că Pandurii va evita retrogradarea. Gorjenii sunt pe locul 11 și, cel mai probabil, vor ajunge în play-out: „Bineînţeles că putem evita retrogradarea. Lotul de jucători va fi valoros, sunt jucători care doresc să se afirme, este important pentru ei să joace la acest nivel, pentru că astfel sunt văzuţi de impresari şi de alte echipe şi apoi pot pleca mai departe. Doar atât ne permitem, 1500 euro salariul brut. A rămas că antrenorul Petre Grigoraş se va decide şi ne va anunţa până pe data de 8 ianuarie 2017. Dacă nu va continua, sigur vom găsi un antrenor tânăr să vină la echipă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS