17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSânmărtean, dorit în Grecia

Sânmărtean, dorit în Grecia

Mijlocașul formației Pandurii Târgu Jiu, Lucian Sânmărtean, a anunțat că își va rezilia înțelegerea cu gruparea gorjeană în această iarnă, mărturisind că nu a primit nici măcar un salariu în cele șase luni scurse din contract. „Deocamdată nu mă grăbesc, o să văd ce voi face după Sărbători. Acum sunt cu familia și mă bucur de vacanță. În mod sigur nu o să mai rămân la Pandurii. Îmi voi rezilia contractul cu ei și după aceea sunt deschis la discuții. Nu am nici o ofertă concretă, doar zvonuri. Nu ne-am luat banii de la Pandurii, din păcate asta este Liga I“, a declarat fotbalistul de 36 de ani, la Digi Sport.
Sânmărtean a punctat că nu se gândește încă la retragere și a recunoscut că poartă discuții cu Răzvan Lucescu pentru a merge în Grecia, la Xanthi. „Mi-aș dori să lucrez cu Răzvan Lucescu, este o persoană pe care o apreciez foarte mult, un antrenor de valoare. Ar fi frumos să joc din nou în Grecia. Sunt dispus să stau de vorbă cu oricine și din țară, și din străinătate“, a declarat Lucian Sânmărtean, care prezintă interes și pentru Astra Giurgiu și CFR Cluj.
Lucian Sânmărtean a bifat 17 meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu și a înscris de două ori. El și-a început cariera de jucător la Bistrița și a mai jucat la Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua și Al Ittihad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS