3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPro Junior Craiova i-a prezentat trofeele lui Moș Crăciun

Pro Junior Craiova i-a prezentat trofeele lui Moș Crăciun

Foto: Alexandru Vîrtosu
Foto: Alexandru Vîrtosu

După fapte, și răsplată. AS Pro Junior Craiova nu a trecut cu vederea anul bun pe care l-a avut și a organizat o serbare în care i-a prezentat lui Moș Crăciun trofeele cucerite în cursul lui 2016, la loc de cinste stând Trofeul „Ghorghe Ola“, care amintește titlul de vicecampioană obținut de curând de grupa de copii născuți în anul 2007. Moșul, care a fost însoțit de Crăciuniță, a fost impresionat de primirea pe care i-au făcut-o cei mici, însă nu le-a înmânat cadourile până nu a ascultat un colind sau o poezie ori nu a aflat echipele cu care țin juniorii, Real Madrid câștigând detașat lupta simpatiei cu Barcelona și celelalte formații nominalizate.
„Avem doar doi ani de la înființare, dar iată că au apărut și rezultatele. Sperăm să facem o treabă cât mai bună. Suntem o mare familie acum și le mulțumim părinților că ne sprijină, pentru că fără ei nu putem face nimic“, a spus Claudiu Ștefan, ultimul antrenor venit la Pro Junior.
Tehnicianul grupei de copii născuți în 2007 de la Pro Junior, Cristi Pițiche, speră ca în 2017 lucrurile să stea și mai bine din punct de vedere al rezultatelor, punctând că are așteptări și de la echipa lui Mircea Popa (2004).
„Moșul a fost bogat, plasele au fost pline, l-am ajutat și noi și sper ca și anul următor să ne fie din nou alături. Acești copii minunați merită din plin cadourile. Ne-a lipsit experiența ca să fim campioni naționali la grupa de 2007, dar suntem mulțumiți de realizarea noastră. Am câștigat categoric până în finală, deși am întâlnit nume importante din fotbalul juvenil, mai ales la turneul final, Academia „Hagi“, Dinamo, Reghin, Arad. Consider că ne-am descurcat destul de bine. Noi avem o colaborare cu CFR Romgaz, cu antrenorii Marian Vulpe, Marian Bârsan și Ionuț Pătrană, și se pare că ne-a mers bine până acum. Sperăm ca și la grupa de 2004, în decursul anului următor, să fim campioni“, a spus Pițiche, completat de Mircea Popa: „Este o petrecere de campioni, chiar dacă noi suntem vicecampioni. La anul sper să facem o petrecere de campioni cu acte în regulă, la grupa de 2004. Să fim acum vicecampioni este o realizare mare pentru școala noastră și mă bucur mult pentru colegul meu Cristi Pițiche. S-a depus o muncă enormă vizavi de 2007 și ne bucurăm că aceasta nu a fost în zadar. Într-un timp foarte scurt am reușit împreună cu Pițiche și Claudiu Ștefan să facem din Pro Junior una dintre școlile recunoscute în România și cu ajutorul celor de la CFR Romgaz a fost un an frumos, plin de trofee la toate categoriile de vârstă. Cel mai important este faptul că fiecare copil din școala asta a avut o creștere individuală frumoasă și corectă și s-a văzut prin rezultate“.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS