12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-a lipsit omul de gol la Chiajna

Ne-a lipsit omul de gol la Chiajna

Vătăjelu și colegii săi au obținut doar un punct la Chiajna (Foto: csuc.ro)
Vătăjelu și colegii săi au obținut doar un punct la Chiajna (Foto: csuc.ro)

Formația CS Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, în partida disputată vineri seară, în Ilfov, în compania echipei Concordia Chiajna, contând pentru etapa a 21-a, ultima din 2016 a Ligii I. Alb-albaștrii au controlat jocul, s-au jucat cu ocaziile, însă nu au reușit să „dezmorțească” tabela.
Concordia Chiajna: Bălgrădean – Bărboianu, Albu, Tâncu, Bucurică – Costin – Serediuc (63, Ciobanu; 88, Roșu), Cristescu, Răducanu – Pena (75, Padovani), Grădinaru. Antrenor: Emil Ursu.
CS Universitatea Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Zlatinski, Rocha – Băluță, Ivan, Gustavo (83, Bancu). Antrenor: Gigi Mulțescu.
Cartonașe galbene: Cristescu, Bucurică, Costin, Bălgrădean, Bărboianu / Rocha.
Au arbitrat: George Rădulescu – Vasile Marinescu, Marius Nicoară; Horia Gabriel Mladinovici.
Observatori: Liviu Ciubotariu, Marian Bucurescu.
În urma acestui rezultat, gruparea din Bănie ocupă locul 4 în Liga I.

 

Mulțescu: Dacă facem transferuri putem să vorbim despre titlu

 

Antrenorul Craiovei, Gigi Mulțescu, a criticat arbitrajul și a punctat că se poate vorbi de performanță doar dacă perioada de transferuri din această iarnă va fi prolifică și făcută cum trebuie.
„Simt o frustrare. În acest final de joc am atacat în continuu. Ba am ratat noi, ba a părat Bălgrădean, ba a fost ghinion. Am ratat încă o ocazie să fim măcar pentru o zi pe primul loc. Va trebui să învăţăm din această experienţă. Ne trebuie jucători eficienţi, mai ales în faţa porţii. Puteam fi şi mai sus, cu mai multe puncte, dar au fost şi motive externe jocului nostru. Ne lipsesc jucători care să materializeze jocul echipei. E păcat, pentru că nu a fost nici un meci în care să nu atacăm. Meritam ca o încununare a acestui joc să fim pe primul loc, incontestabil. Dacă facem transferuri care să ne asigure echilibru în toate compartimentele putem discuta şi despre titlu. În orice caz, vreau să-i felicit pe cei cu care am ajuns până aici. La începutul campionatului puţini credeau că o să avem un asemenea traseu“, a declarat Mulţescu, la Digi Sport.
„Arbitrajul a fost o ruşine. Două penaltiuri, de care am auzit acum, că am vorbit cu cineva, două offside-uri care nu au fost şi se puteau transforma în ocazii. E inimaginabil ce se întâmplă. E a doua oară când jucăm cu o echipă din Ilfov şi avem un arbitru tot din Ilfov“, a precizat Mulţescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS