21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDănuț Stancu: Sperăm să ne revanșăm în retur

Dănuț Stancu: Sperăm să ne revanșăm în retur

Dănuț Stancu speră ca în 2017 să-i meargă mai bine echipei CS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dănuț Stancu speră ca în 2017 să-i meargă mai bine echipei CS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C ACS Podari nu a avut parcursul pe care și l-ar fi dorit în turul campionatului, încheind pe poziția a 13-a, după ce a ocupat multe etape ultimul loc.
Unul dintre „motoarele“ doljenilor, mijlocașul Dănuț Stancu, a făcut o scurtă trecere în revistă a meciurilor, explicând și motivele pentru care echipa sa a oscilat atât în mandatul lui Florin Șoavă, cât și apoi, cu Victor Naicu, la timonă.
„A fost un tur de campionat nebun. Am început foarte bine, am făcut la Aninoasa 0-0, apoi am făcut un meci foarte bun la Steaua II, unde am pierdut nemeritat, iar în urma jocului bun a venit o victorie acasă cu Alexandria, 3-1. După, a început regresul. Totul a coincis și cu schimbarea de antrenor, perioada ce a urmat a fost mai grea și nu prea am reușit să ne revenim. Au fost și mulți jucători noi la echipă, unii fără experiență, mulți juniori, asta explică evoluțiile și rezultatele oscilante. Avem restanțe două luni, dar ni s-a promis că se vor rezolva curând. Spre final, am jucat din ce în ce mai bine, cred că am reușit să respectăm sarcinile trasate de antrenorul Victor Naicu, care ne-a motivat și a făcut eforturi să ne redresăm. Și cu el am făcut unele meciuri foarte bune, dar din cauza unor greșeli personale am pierdut puncte importante. Problema noastră cea mare nu a fost jocul în sine, ci faptul că nu reușeam să înscriem și, totodată, că primeam goluri la niște faze banale, majoritatea din faze fixe. Bine că am mai spălat din rușine în ultima etapă, la Chiajna II, când am reușit să și scăpăm de ultimul loc. Ne-am motivat foarte bine pentru acest ultim meci, știam că dacă o să câștigăm o să scăpăm de «lanterna roșie». Era de neacceptat să fi stat în vacanță cu gândul că noi suntem pe ultimul loc“, a declarat „șeptarul“ podărenilor.

„Trebuie să îndreptăm lucrurile“

Dănuț Stancu este convins că în returul campionatului lucrurile vor sta cu totul altfel, pentru că fiecare component se va responsabiliza mai mult.
„Sperăm să ne revanșăm în returul campionatului. În această vacanță trebuie să reflectăm fiecare asupra evoluțiilor noastre din tur și să încercăm să ne menținem forma sportivă, astfel încât la reluarea pregătirii să tragem tare, pentru că avem multe de recuperat în retur. Am înțeles că vor fi schimbări și pe la lot, unii vor pleca, alții vor veni, și sperăm să terminăm în prima parte a clasamentului, pentru că simțim că se poate. Este vorba și despre obrazul nostru, al jucătorilor, imaginea noastră, și trebuie să îndreptăm lucrurile, nu să stăm acolo în spate, în anonimat“, a spus Stancu, nefiind îngrijorat din pricina restanțelor financiare: „Avem restanțe două luni, dar ni s-a promis că se vor rezolva curând. Sunt probleme cu banii peste tot și e de înțeles“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS