8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSă fie concordie la Craiova!

Să fie concordie la Craiova!

Robert Petre (la minge) îşi doreşte să joace frecvent la echipa mare a CS Universitatea (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Petre (la minge) îşi doreşte să joace frecvent la echipa mare a CS Universitatea (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova pregătește ultimul asalt din acest an, unul în care a reușit lucruri frumoase, în special în sezonul în curs, pe care intenționează să-l încheie victorioasă și pe podium. Alb-albaștrii și-au refăcut moralul după victoriile cu CFR Cluj și Dacia Unirea Brăila și țintesc un succes la Chiajna, contra Concordiei, în confruntarea programată astăzi, de la ora 20.30, contând pentru etapa a 21-a din Liga I.
Dacă în meciul din Cupă, de la Buzău, au fost menajați mai mulți jucători din pricina gripei, în Ilfov lucrurile stau mai bine. Băluță și Dumitraș vor fi apți de joc și doar Popov rămâne sub semnul întrebării. În ceea ce-l privește pe Zlatinski, Hristo a avut probleme cu o unghie la un picior și din acest motiv a ratat meciul de Cupă, însă sunt șanse mari să fie folosit contra Concordiei. Din lot nu vor face parte nici de această dată Măzărache și tânărul Screciu, rămași la Craiova. Pentru a evita oboseala, conducătorii Craiovei au renunțat la deplasarea de la Buzău la Craiova și imediat după meciul cu Brăila echipa s-a cantonat la Mogoșoaia, unde a beneficiat de condiții bune de antrenament și de refacere.

Robert Petre: Îmi doresc să marchez din nou

Juniorul Robert Petre, marcatorul golului care a pecetluit calificarea echipei CS Universitatea Craiova în sferturile Cupei României, își dorește mult să „prindă“ minute și în confruntarea de la Chiajna, mărturisind că vrea să retrăiască sentimentul din finalul disputei cu Dacia Unirea Brăila.
„Am fost fericit după acel gol. A fost ceva extraordinar, nu-mi venea să cred că am reușit să marchez. Visam de mult timp la asta. Îmi doresc să vină cât mai multe goluri și muncesc din greu pentru asta. E foarte bine că am reușit să ne calificăm în sferturile Cupei, dar acum ne dorim foarte mult să ne impunem și la Chiajna, ca să terminăm pe podium. Va fi o partidă grea, dar eu cred că o să câștigăm. Mi-ar plăcea să intru din nou și să marchez. De fapt, de fiecare dată când se apelează la mine, chiar dacă este la Liga a III-a, îmi propun să marchez și să-mi ajut cât mai mult echipa. Golul de la Buzău mi-a dat și mai multă încredere și sper să profit de fiecare șansă care mi se va oferi“, a declarat Robert Petre, pentru GdS.

„Vrem să încheiem bine acest an“

La fel de optimiști s-au arătat căpitanul Bogdan Vătăjelu și antrenorul Gigi Mulțescu.
„Este un meci important, ultimul din 2016. Trebuie să rămânem concentrați, să tratăm serios partida de la Chiajna și să luăm cele trei puncte. Ne dorim să încheiem cu o victorie un an, după părerea mea, bun pentru noi“, a spus Bogdan Vătăjelu, conform csuc.ro.
„Este un meci greu. Un adversar în plus va fi terenul sintetic, pe care nu suntem obișnuiți să jucăm. Dar suntem toți concentrați la meciul cu Chiajna. Sunt convins că jucătorii vor fi determinați și vor depăși toate obstacolele, pentru că toți ne dorim să câștigăm. Vrem să încheiem bine acest an“, a declarat Gigi Mulțescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS