6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLeii au câștigat Cupa „Paul Stuparu“

Leii au câștigat Cupa „Paul Stuparu“

În Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie s-a desfășurat ieri ediția a treia a Memorialului „Paul Stuparu“ la handbal mixt. Competiția a reunit șapte echipe de la facultăți craiovene și a fost câștigată de echipa Leii, care a învins în finală formația Fulger, cu scorul de 25-17. Pe locul trei s-a clasat echipa Țânțarii. Organizatorii au acordat și premii individuale.
Alina Iovan (FEFS Kineto, anul I) a fost desemnată cea mai tehnică jucătoare, iar la masculin aceeași distincție a primit-o Florin Onele (FEFS Sport, anul II). Golgheter a ieșit Ovidiu Ianăși (FEFS, Master, anul I), handbalist la CS Universitatea Craiova, iar Mădălin Pătru (Facultatea de Chimia) a primit distincția de cel mai bun portar. Conform informaţiilor primite de la organizatori, celelalte patru formații participate au fost: Pokemonii, X-Treme, IT-iștii și Inginerii. Rezultatele înregistrate: Pokemonii -X-treme 8-10, IT-iștii – Fulger 6-14, Leii – Inginerii 7 – 15, X-treme – Fulger 9-11, Țânțarii – Leii 17-20, Ţânţarii – X-treme 26 – 25 (finala mică), Fulger – Leii 17-25 (finala mare). La fel ca în anii trecuți, s-a desfășurat un meci demonstrativ între studenți și profesori.
La festivitatea de premiere au participat și cei doi fii ai regretatului antrenor de handbal Paul Stuparu, cel care s-a stins din viață pe 25 septembrie 2013.
Sub comanda marelui antrenor, CS Universitatea devenea campioană națională în 1991-1992 şi 1992-1993, apoi, în următoarele două sezoane craiovenii au obţinut medalie de bronz. Revenind la memorial, acesta a fost organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, DJST Dolj, Asociația Sportivă PRO EFS, CS Universitatea Craiova, SCM Craiova, AJH Dolj, Asociația Sportivă Sport Cultură Educație și un sponsor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS