8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntrarea la meciul de baschet Craiova - Sibiu, pe bază de invitație

Intrarea la meciul de baschet Craiova – Sibiu, pe bază de invitație

Echipele de la SCM-U Craiova care vor juca duminică pe teren propriu vor disputa partidele în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, deoarece Sala Polivalentă este ocupată cu concertul Larei Fabian. Pentru că sala din Valea Vlăicii are un număr mic de locuri, organizatorii au anunțat că accesul la meciul de baschet masculin, dintre SCM-U Craiova și CSU Sibiu, programat la ora 20.00, se va face pe bază de invitație. Cele 350 de invitații pot fi procurate azi de la sediul clubului, situat pe strada Brestei, nr. 4, începând cu ora 13.00. Ultima dată când s-a intrat la meci pe acest sistem, unii dintre craioveni au reclamat faptul că invitațiile au început să se distribuie mai devreme decât ora anunțată și ei nu au mai apucat.
Tot duminică, dar de la ora 15.00, voleibaliștii campioni de la SCM-U vor primi vizita formației Explorări Baia Mare, în prima rundă din returul Diviziei A1, dar la această partidă intrarea va fi liberă, nefiind nevoie de invitație.

Veniți cu plușuri!

Și în acest an, echipa masculină de baschet SCM-U Craiova încearcă să readucă zâmbete pe chipul unor copii defavorizați. Spectatorii sunt invitați să vină la meci cu jucătorii de pluș, iar înainte de debutul meciului cu sibienii să le arunce pe parchetul Săli Sporturilor „Ion Constantinescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS