14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au făcut cadouri copiilor de la Centrul „Aripi de lumină“

Alb-albaștrii au făcut cadouri copiilor de la Centrul „Aripi de lumină“

 

O delegație a formației CS Universitatea Craiova, formată din cei trei Nicolae ai Craiovei Maxima, în speță Tilihoi, Negrilă și Ungureanu, și de tânărul atacant Andrei Ivan, a vizitat ieri centrul pentru copii „Aripi de Lumină“. Cei patru au oferit cadouri cu ocazia Sfântului Nicolae, primind în schimb din partea micuților diverse desene cu tematica Sărbătorilor de Iarnă, însoțite de colinde.
„Vă mulțumim că ne-ați primit în casa voastră și vă rugăm să luați aceste mici atenții din partea noastră. Vă urăm Sărbători Fericite și vă așteptăm la fotbal“, a spus Nicolae Tilihoi.
La fel de emoționat a fost și golgheterul Andrei Ivan, care a programat întâlnirile cu moșii din acest an exact la meciurile cu CFR Cluj și Concordia Chiajna: „Sunt foarte bucuros că am venit aici și am împărțit cadouri. Am primit și eu daruri din partea micuților și le mulțumesc mult. Pe Moș Nicolae eu îl aștept vineri, de la ora 20.30 (cu CFR Cluj – n.r.), iar pe Moș Crăciun vinerea viitoare (cu Concordia Chiajna – n.r.). Nu vreau să-mi aducă nici un transfer, pentru că îmi doresc să joc cu CS Universitatea Craiova în Liga Campionilor sau în Liga Europa. Când o să mai prind experiență competițională, atunci voi merge să joc în afara țării. Traversăm un moment mai puțin fast, dar o să trecem peste el și sper să fim sus la final. Pentru 2017 îmi doresc să am familia sănătoasă, fericită și să joc cu Craiova în Liga Campionilor“.

S-au dictat sancțiunile după scandalul de la Ovidiu

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, ieri, că atacantul CS Universitatea Craiova, Rambe, a fost suspendat şase jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, în urma incidentelor de la finalul meciul cu Viitorul, din etapa a 19-a a Ligii I. De la FC Viitorul, jucătorii Victor Râmniceanu şi Sorin Rădoi au primit o suspendare de trei jocuri şi o amendă de 6.000 de lei, respectiv şase meciuri şi o penalitate sportivă de 11.300 de lei. Managerul constănțenilor, Gică Hagi, a primit doar un avertisment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS