9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Comisia de Disciplină a pedepsit scandalagiii de la meciul FC Viitorul - CS Universitatea Craiova

Fotbal / Comisia de Disciplină a pedepsit scandalagiii de la meciul FC Viitorul – CS Universitatea Craiova

Rambe a fost aspru sancționat de Comisia de Disciplină după bravura de la Ovidiu (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Rambe a fost aspru sancționat de Comisia de Disciplină după bravura de la Ovidiu (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, astăzi, că fotbalistul Santos do Rosario Ramilton Jorge, alias Rambe, de la CS Universitatea Craiova, a fost suspendat şase jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, în urma incidentelor de la finalul meciul cu Viitorul, din etapa a 19-a a Ligii I. De la FC Viitorul, jucătorii Victor Râmniceanu şi Sorin Rădoi au primit o suspendare de trei jocuri şi o amendă de 6.000 de lei, respectiv şase meciuri şi o penalitate sportivă de 11.300 de lei. Managerul tehnic de la FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a primit doar un avertisment.
„Sancţiunile sunt date în baza unui regulament care a funcţionat şi cei care au interpretat regulamentul au ţinut cont şi de raportul suplimentar. Mai este şi recurs. Noi nu ne agăţăm de Râmniceanu, pentru că Sorin Rădoi l-a lovit pe Rambe. Bănuiesc că cei din comisie au avut imagini de la mai multe televiziuni şi au avut posibilitatea să ia deciziile corecte. Nu am ce să comentez, mă aşteptam să fie sancţiuni drastice, pentru că au fost acte care nu ne fac cinste. Trebuie să vedem, e un spectacol la care se uită şi copii, şi doamne, şi domni şi nu mi se pare normal să devenim subiect de ştiri. Deocamdată, Rambe a fost sancţionat de LPF, vom vedea dacă va fi sancţionat şi de club. O să luăm notă de ce s-a întâmplat şi o să vedem”, a declarat Marcel Popescu, preşedintele clubului CS Universitatea Craiova, pentru Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS