5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au scăpat de „lanternă“

Podărenii au scăpat de „lanternă“

Victor Naicu, bucuros că echipa sa nu mai este pe ultimul loc în Liga a III-a, seria 3 (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu, bucuros că echipa sa nu mai este pe ultimul loc în Liga a III-a, seria 3 (Foto: Alexandru Vîrtosu)

ACS Podari a reușit o victorie extrem de importantă în partida disputată vineri, în deplasare, la Chiajna. Trupa lui Victor Naicu s-a impus cu 3-0 în fața Concordiei II și a cedat ultimul loc în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, chiar în runda a 15-a, ultima a turului. Golurile doljenilor au fost marcate de Alex Raicea (’48), Claudiu Bălan (’74) şi George Neacşu (’89).
Tehnicianul Victor Naicu a utilizat următorii jucători: Mecea – Ciocârlă, Chircan, Avram, Bozgan – Stancu, Sârmon – Raicea (’88, Ciocioană), Preda (’77, Dragomir), Fieraru (’75, Velica) – Bălan (’80, G. Neacșu).
„Am făcut o partidă foarte bună, ne-a ajutat mult și terenul, pentru că s-a jucat pe stadionul principal. Mă bucur că am scăpat de ”lanternă” și că ne-am apropiat de plutonul echipelor de la mijlocul clasamentului. Dacă eram mai atenți în meciurile trecute, când am condus, dar am pierdut, acum eram liniștiți. Nu luăm încă vacanță, ne mai antrenăm, iar în curând o să facem o analiză, să vedem cine mai continuă cu noi și cine nu. Îmi doresc să mai aducem fotbaliști, dar nu vom opri la echipă decât dacă sunt peste ce avem noi ca valoare“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS