10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii n-au încurcat Steaua

Gorjenii n-au încurcat Steaua

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv pe Arena Naţională contra Stelei oricât s-a străduit. Trupa lui Petre Grigoraş a pierdut cu 3-1 meciul de ieri seară, din runda a 19-a. Golurile învingătorilor au fost marcate de Enache (’20, ’54 – penalti) şi Pintilii (’51), replica oltenilor venind prin Ovidiu Herea (’33).

Steaua: Stăncioiu – Tamaş (’46, V. Achim), Moke, Toşca, Momcilovic – Pintilii (’73, Jakolis), Ov. Popescu – Enache, Boldrin (’46, Bourceanu), William – Man. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Mrzljak, Piţian (’70, Pârcălabu), Brânzan (’73, Trifu) – Răuţă, Sânmărtean – Antal (’22, Hlistei), Voiculeţ, Herea – Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaş galben: Pintilii ’48.

A arbitrat: Cristian Balaj.

În urma acestui insucces, Pandurii a rămas pe locul opt, cu 24 de puncte, iar în etapa viitoare va întâlni pe Gaz Metan Mediaş, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul „Municipal” din Severin.

 

Petre Grigoraş: Există şi riscul de faliment

 

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a recunoscut superioritatea adversarului şi a vorbit despre situaţia îngrijorătoare în care se găseşte formaţia sa.
„N-are rost să mă mai plâng! Am făcut o primă repriză bună, ne-am închis foarte bine, dar fotbalul se joacă 90 de minute. Am avut o lejeritate în abordarea reprizei a doua şi am pierdut. Am făcut doar improvizaţii pe linia de apărare, degeaba am avut jucători de valoare de la mijloc în sus. Brânzan a venit pe Arena Naţională și s-a uitat prin tribune, pe la pătratul ăla de sus… Le-am zis celor tineri să ia nişte gazon, că s-ar putea să nu mai apuce să joace aici, e o conjunctură. Unii dintre ei chiar şi-au luat o amintire de pe gazon”, a declarat Petre Grigoraş, la Dolce Sport.
„Mai sunt două săptămâni, rezistăm până la capăt, ne doare inima când vedem că o echipă care s-a bătut sus câţiva ani a ajuns într-o situaţie deplorabilă. Sperăm să se îndrepte situaţia, asta-i viaţa! Nu aş pleca sub nici o formă, aş vrea să îmi duc mandatul până la capăt, dar nu în condiţiile actuale. Există şi riscul de faliment, există riscul de depunctare, dar sperăm să nu se ajungă acolo. O echipă care îşi construieşte stadion de 20 de milioane de euro să dispară, ar fi păcat. Toţi cei care şi-au făcut stadioane s-au dus în liga a patra”, a încheiat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS