24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii de la SCM-U, pe cinci la finalul turului

Campionii de la SCM-U, pe cinci la finalul turului

La sfârşitul săptămânii trecute s-a disputat ultima etapă din turul Diviziei A1 de volei. Echipa masculină SCM-U Craiova, campioana en-titre, a jucat vineri, pe teren propriu, cu Unirea Dej, şi s-a impus cu scorul de 3-0 (25-11, 25-21, 26-24). Cu şapte victorii şi patru înfrângeri, înregistrate în confruntările cu fruntaşele campionatului (Zalău, Steaua, Galaţi, Ploieşti), oltenii ocupă locul cinci, având cu opt puncte mai puţin decât liderul ACSVM Zalău. Podiumul este completat de Steaua Bucureşti şi Arcada Galaţi, care au acelaşi număr de puncte ca şi Zalăul, dar setaveraj inferior.
Campionii României vor debuta mâine în Liga Campionilor. De la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie, SCM-U va înfrunta echipa poloneză Skra Belchatow, în primul meci din grupă.
Şi în prima ligă de volei feminin s-a încheiat turul. SCM-U Craiova a înregistrat a 11-a înfrângere în tot atâtea meciuri. De data aceasta, oltencele au fost depăşite în deplasare de CSU Medicina Târgu Mureş, cu 3-0 (25-18, 25-21, 25-9), şi rămân pe ultimul loc, cu un singur punct.
Pe 10 decembrie va începe returul campionatului. Băieţii de la SCM-U vor juca acasă cu Explorări Baia Mare (11 decembrie), iar voleibalistele din Bănie vor evolua pe terenul echipei CSU Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS