13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep s-a clasat pe locul doi în concursul pentru lovitura anului în circuitul WTA

Simona Halep s-a clasat pe locul doi în concursul pentru lovitura anului în circuitul WTA

Simona Halep, locul patru în clasamentul mondial, a primit 21% din voturile fanilor şi s-a clasat pe locul doi în concursul pentru lovitura anului, premiul fiind câştigat de poloneza Agnieszka Radwanska, informează site-ul wtatennis.com, citat de Prosport.

Halep a intrat în Top 4 cu un punct câştigat în turul doi de la Montreal, contra australiencei Daria Gavrilova. Meciul s-a încheiat cu victoria Simonei, scor 6-2, 6-3, iar raliul care a avut-o pe constănţeancă în prim-plan a fost fabulos: Halep s-a apărat incredibil, apoi a închis punctul cu un forehand devastator.

Titlul pentru lovitura anului a fost câştigat de Agnieszka Radwanska, care a primit 62% din voturi pentru raliul câştigat la turneul de la Indian Wells, din martie, în meciul cu românca Monica Niculescu.

Ultima treaptă a podiumului a fost obţinută de sportiva belgiană Kirsten Flipkens, pentru punctul câştigat în turneul de la Seul. Flipkens a primit 10% dintre voturi, în timp de Caroline Wozniacki a avut 7% pentru lovitura reuşită la Auckland.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS