17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport15 medalii pentru karateka din Bănie

15 medalii pentru karateka din Bănie

Elevii lui Geri Mitroi au obţinut 13 medalii
Elevii lui Geri Mitroi au obţinut 13 medalii

La Izvorani s-a desfășurat sâmbătă Cupa României la karate pentru minicadeți, cadeți, juniori, U21 și seniori, competiție la care sportivii craioveni au urcat de 15 ori pe podium. Reprezentanții Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ au obținut patru medalii. Mădălina Vasile a câștigat argintul la kumite cadete (54 kg) și bronz la kata minicadete. Tot argint a obținut și Andrei Enășoiu (kumite cadeți, +70 kg), în timp ce Aldana Lupeanu a urcat pe treapta a treia a podiumului la kumite individual cadete (-54 kg).
Tot de la „Trișcu“, Isabel Călărașu s-a clasat pe locul cinci la kumite cadete (+54 kg).
Sportivii de la CS Universitatea Craiova au cucerit nouă medalii la Izvorani, dintre care două de aur, una de argint și șase de bronz. Câștigători au fost Gabriel Iordache (kumite, U21, 67 kg) și Bogdan Gogoloși (kumite seniori, 60 kg). Alexandra Rombu a revenit acasă cu o medalie de argint (kumite U21, -68 kg) și două de bronz, la kumite senioare (68 kg) și kumite individual U21. Tot două medalii de argint a obținut și Luiza Iordache, la kumite individual junioare (53 kg) și kata individual junioare. Pe locul trei au mai urcat Gabriel Iordache (kumite seniori, 67 kg) și Daniel Popescu (kumite, seniori, 84 kg), iar pe locul cinci s-a clasat Eric Șoș (kumite, seniori, +84 kg). Karateka de la CS Universitatea și LPS „Petrache Trișcu“ sunt pregătiți de Geri Mitroi.
Un alt club din Bănie, CS Bushi, a obținut două medalii. Mirela Velțan a cucerit argint la kata individual cadeți și bronz la kumite individual, -54 kg. Alte două fete antrenate de Ionel Totâlcă s-au clasat pe locul cinci. Este vorba despre Bianca Manta (kumite individual, cadeți, +54 kg) și Ana Maria Stănucă (kata individual, cadeți, 17 ani). Cupa României a reunit un număr mare de sportivi, 385, legitimați la 52 de cluburi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS