13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângeri pe linie pentru echipele de la SCM

Înfrângeri pe linie pentru echipele de la SCM

Toate cele trei echipe de la SCM Craiova care au jucat sâmbătă au părăsit terenul învinse, complicându-și și mai mult situația în clasamentul primei ligi.
Echipa masculină de volei SCM-U Craiova, campioana României, a avut derbi, în deplasare, cu Arcada Galați, iar elevii lui Dan Pascu au fost depăşiţi cu scorul de 3-1 (25-14, 23-25, 25-22, 25-23). A fost a patra înfrângere în nouă etape disputate din Divizia A1 pentru Laurențiu Lică și colegii săi, care se află pe locul cinci, la șapte puncte în spatele celor trei echipe de pe podium, care au același număr de puncte, Steaua București, Municipal Zalău și Arcada Galați.

Voleibalistele, la al nouălea eşec

În Divizia A1 feminină, SCM-U Craiova a contabilizat a noua înfrângere, din tot atâtea meciuri. De data aceasta, jucătoarele pregătite Dani Săvoiu și Pușa Dina au fost învinse la Iași, de Penicilina, cu 3-0 (25-15, 25-8, 25-19). Oltencele rămân pe ultimul loc, cu un singur punct. Miercuri este etapă intermediară, iar ambele echipe craiovene de volei vor juca pe propriul teren, cu echipele clubului Știința Bacău.

Baschetbaliștii, la a treia înfrângere consecutivă

Baschetbaliștii craioveni continuă evoluția slabă, mult sub așteptările suporterilor, iar sâmbătă au înregistrat al treilea eșec consecutiv. Oltenii au fost învinși în deplasare de vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul de 82-65 (26-20, 20-15, 19-16, 17-14), în runda a zecea.
Antrenorii Vuksanovic şi Aleksic au avut la dispoziţie un lot restrâns, cu zece jucători. Paul Will nu şi-a revenit după accidentare şi nu a putut juca, iar Filip Sepa nu a făcut deplasarea la Mureș și sunt șanse mari să părăsească echipa. Pentru Craiova au jucat la Târgu Mureș: Fraseniuc (14 p), Marinovic 11, Abrams 16, Aktas 4, Dino 8, Popa 2, Damian 2, Şolopa 6, Gavrilă 2, Corneanu.
Craiova a ajuns la şase înfrângeri, iar sâmbătă va juca tot în deplasare cu Steaua CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS