13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii, favoriți să ajungă în semifinalele Cupei României

Voleibaliștii, favoriți să ajungă în semifinalele Cupei României

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova va întâlni astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, formația Tricolorul Ploiești, în returul sferturilor de finală ale Cupei României. Oltenii au câștigat meciul tur cu 3-0 și sunt aproape de calificarea în „careul de ași“ al Cupei.
Mai exact, au nevoie de un punct, adică două seturi câștigate. În sferturi și în semifinale se joacă tur-retur și se califică mai departe echipa care acumulează mai multe puncte pe ansamblul celor două manșe. Se vor acorda 3 puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, 2 puncte pentru victorie cu 3-2, 1 punct pentru înfrângere cu 2-3, 0 puncte pentru înfrângere cu 0-3 sau 1-3. Dacă punctajul general este 3-3 după cele două manșe, se joacă set de aur pentru stabilirea echipei calificate mai departe, indiferent de setaveraj.
Tot azi se mai joacă meciurile ACSVM Zalău – Unirea Dej (ora 17.00, în tur 3-0 pentru Zalău), Steaua București – Arcada Galați (ora 19.00, DigiSport, în tur 3-0 pentru Arcada). Partida Știința Explorări Baia Mare – VCM LPS Piatra Neamț s-a disputat aseară, după închiderea ediției. În tur, Baia Mare câștigase cu 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS