11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMemorialul „Liviu Răducan“ se pregătește pentru ediția a doua

Memorialul „Liviu Răducan“ se pregătește pentru ediția a doua

Regretatul Liviu Răducan le-a fost alături pompierilor fotbaliști la toate succesele obținute
Regretatul Liviu Răducan le-a fost alături pompierilor fotbaliști la toate succesele obținute

Pompierii de la ISU Oltenia Dolj se țin de promisiune în privința comemorării lui Liviu Răducan prin fotbal, sport pe care fostul general de brigadă l-a slujit, fiind președintele formației Prometeu Craiova în Liga a III-a. Mâine va avea loc ediția a doua a Memorialului „Liviu Răducan“, competiție găzduită de Baza Sportivă Popeci, începând cu ora 10.00. La start se vor regăsi opt echipe, după cum urmează: Sediul I și Sediul II al ISU Oltenia Craiova, Detașamentul I și Detașamentul II de Pompieri Craiova, Secția Ișalnița, Detașamentul de Pompieri Calafat, Secția Băilești și Secția Segarcea. Competitoarele vor fi împărțite în două grupe, primele două clasate se vor încrucișa în semifinale, iar învingătoarele vor lupta pentru trofeu.
Tragerea la sorți va avea loc cu puțin timp înaintea întrecerii, iar formatul echipelor cuprinde șase jucători în teren, patru rezerve și un antrenor.
„Nu-l vom uita niciodată pe domnul general Liviu Răducan, un om deosebit. Îl comemorăm prin fotbal, pentru că suntem ferm convinși că dânsul s-ar bucura mult să ne vadă pe toți împreună“, a punctat Alin Luță, unul dintre organizatorii memorialului.
Prima ediție a Memorialului „Liviu Răducan“ a fost câștigată de echipa Sediului ISU I Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS