22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliaşi a remizat la Voluntari şi şi-a pus antrenor după meci

Filiaşi a remizat la Voluntari şi şi-a pus antrenor după meci

Rămasă fără tehnician după plecarea lui Gigi Ciurea în fotbalul arab, formaţia CSO Filiaşi s-a prezentat la FC Voluntari II destul de bine şi asta o spune rezultatul înregistrat. Doljenii au remizat, scor 0-0, în partida disputată vineri, în Ilfov, şi ocupă poziţia a zece în Liga a III-a, seria 3, după 11 runde, fiind la două puncte de podium. „Sunt mulţumit de rezultat, băieţii au făcut un joc bun. Nu ne-am creat mai multe ocazii decât ei, este adevărat, dar ale noastre, semnate de Lupu, Cruşoveanu şi Fotescu, au fost mult mai clare. Una peste alta, atitudinea a fost de apreciat şi îi felicit pe băieţi“, a declarat preşedintele Florin Spânu.
Pentru CSO Filiaşi au jucat următorii: Mogoşanu – Calu, Lupu, Bălaşa, Neacşu – Borhot, Orban, Borneci, Cruşoveanu – Tănase, Fotescu. Au mai intrat: Duriţă, Obeanu, Istudor.
Imediat după meci, oficialii clubului CSO Filiaşi au anunţat că s-a ajuns la un acord cu Florin Şoavă pentru postul de antrenor principal, astfel că fostul internaţional va debuta pe banca echipei CSO Filiaşi în partida cu CS Şirineasa, programată vineri, de la ora 14.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa.
Florin Şoavă a mai antrenat pe Sporting Roşiori, Dunărea Bistreţ şi ACS Podari.
CSO Filiaşi se află la cel de-al treilea tehnician în acest an, cel mai mult stând la timonă Dragoş Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS