3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Bogdan a revenit la cârma Centrului de juniori de la CS Universitatea Craiova

Silviu Bogdan a revenit la cârma Centrului de juniori de la CS Universitatea Craiova

Devenit „liber de contract“ după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a demisionat din funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Dolj, Silviu Bogdan (foto dreapta) s-a alăturat proiectului CS Universitatea Craiova. Fostul arbitru a fost prezentat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de către conducătorul Marcel Popescu, fiind numit la cârma Centrului de copii și juniori, funcție pe care a mai deținut-o în urmă cu câțiva ani.
„Silviu Bogdan este noul manager al Centrului de copii și juniori, lucru care nu îi ia nimic din atribuțiile lui Dumitru Barbu, care rămâne în zona tehnică“, a menționat Marcel Popescu.
„Am o echipă bună în spate, formată din director tehnic și antrenori cu licențe, tehnicieni experimentați. M-am alăturat unui proiect serios, în care voi pune tot sufletul și priceperea mea ca acest club să performeze în materie de copii și juniori și să alimentăm echipa mare cu valori. Avem deja exemple pozitive, Vlădoiu și Screciu au debutat la prima echipă în două meciuri importante, au făcut-o cu succes și cred că pe viitor vor face pasul spre marea performanță și alți juniori ai centrului nostru. Sunt mai mulți tineri care se pregătesc cu echipa mare, iar acest fapt le dă o motivație în plus. Avem și jucători de echipe naționale, îl avem portar-titular pe Andrei Vlad la Under 18 și pe Vlad Screciu la Under 17. Facem tot posibilul să avem și alți jucători de perspectivă din centrul nostru sub tricolor. Îmi doresc foarte mult ca tinerii noștri să mențină disciplina de la club și să învețe și carte, pentru că trebuie să răzbească în societate. Ne dorim parteneriate cu cluburile din întreaga Oltenie și astfel valorile să ajungă în curtea clubului nostru, să nu mai existe scăpări ca în trecut“, a declarat Silviu Bogdan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS