12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcka nu se teme de ASA Târgu Mureș

Acka nu se teme de ASA Târgu Mureș

Stephane Acka (la minge) crede că alb-albaștrii vor continua accesiunea (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Stephane Acka (la minge) crede că alb-albaștrii vor continua accesiunea (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fundașul central al CS Universitatea Craiova, Stephane Acka, a prefațat ieri, într-o conferință de presă, partida cu ASA Târgu Mureș, programată sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul ardelenilor. Ivorianul este convins că adversarul va da o replică bună, ținând cont de situația disperată din clasament, dar a subliniat că el și colegii săi sunt pregătiți și vor da totul pentru un succes pe „Trans-Sil“.
„Putem scoate un rezultat pozitiv la Târgu Mureș. Obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte, dar cu siguranță nu vor fi obținute cu ușurință, pentru că adversarul nu stă bine în clasament și va încerca să se ridice. Noi trebuie să fim concentrați din primul și până în ultimul minut, iar dacă reușim asta vom obține un rezultat bun. Nu mă tem de jocul dur al celor de la Târgu Mureș. E fotbal și e normal să se joace un pic mai tare uneori. Mergem și încercăm să jucăm ce știm noi. Cred că putem termina acolo, sus, în clasament. Am demonstrat de multe ori că suntem o forță, traversăm o perioadă bună și putem continua seria rezultatelor pozitive. Ne-am dori să urcăm și pe primul loc dacă ni se oferă posibilitatea“, a declarat Acka, neavând vreo preferință în privința marcatorului, asta în ideea că Ivan și Măzărache au câte cinci goluri fiecare și par să fie într-o competiție: „Nu contează cine marchează și cine iese la sfârșit golgheterul echipei. Important este ca toți cei care intră în teren să dea un randament bun, să marcheze și să câștigăm. Vreau ca toată echipa să joace bine dacă se poate, nu numai Ivan sau Măzărache“.
„Nu mi-e frică de arbitraj“

Întrebat de arbitraj, Stephane Acka a afirmat că nu se teme și că a depășit de mult episodul neplăcut de la meciul cu Steaua, când a comis un henț în afara careului, dar centralul a dictat penalti. „Nu mi-e frică de arbitraj, dar au fost niște chestii care s-au întâmplat la meciul cu Steaua și la cel cu Timișoara care nu au fost ok. Cu Steaua s-a văzut clar că s-a dictat un penalti împotriva noastră care nu a fost… Nu mi-e teamă, joc, lucruri din acestea se mai întâmplă în fotbal. Nu pot să spun că arbitrul respectiv a avut ceva cu mine. Așa s-a întâmplat, trebuie să mergem mai departe. Colegii m-au sprijinit întotdeauna și mi-au arătat că au încredere în mine. Nu mi-a reproșat nimeni acel penalti din meciul cu Steaua, nici colegii, nici antrenorul și nici cei din club. Am trecut peste, nu mă gândesc la ce a fost și încerc să dau cel mai bun randament“, a menționat Acka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS