15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ tânjește după al doilea succes consecutiv

„Satelitul“ tânjește după al doilea succes consecutiv

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova va avea parte de un adversar dificil în runda a 10-a din Liga a III-a, seria 3. Elevii lui Cornel Papură și Mugur Gușatu vor întâlni mâine, de la ora 15.00, în Teleorman, pe Sporting Roșiori, o echipă care a făcut șase puncte în compania formațiilor doljene săptămâna trecută, s-a impus la Podari cu 3-1 și a câștigat acasă cu 1-0 în fața celor de la CSO Filiași.
Mijlocașul Cosmin Ciocoteală (foto, la minge) este de părere că „satelitul“ va face o figură frumoasă și va obține un rezultat bun la Roșiori.
„Orice meci e greu la noi în serie, pentru că sunt echipe valoroase. La Roșiori mergem cu gândul să câștigăm. Ne dorim foarte mult să legăm două victorii, lucru pe care nu l-am reușit în acest sezon al Ligii a III-a. Din păcate, am avut până acum evoluții oscilante, când am câștigat la scor sau când am pierdut categoric, dar ne dorim și facem eforturi să ne stabilizăm și să avem un drum ascendent. Suntem tineri și trebuie să demonstrăm de fiecare dată când intrăm pe teren că putem să facem pasul mai departe. Nu sunt foarte mulțumit de ce am realizat până acum, în acest tur de campionat. Trebuie să trag mai mult la antrenamente și la meciuri, pentru că vreau să intru în atenția domnului Gigi Mulțescu. Nu știu când revin la echipa mare, dar îmi doresc foarte mult. Acum am avut o scădere de formă și de aceea nu am mai fost chemat, iar scopul meu e să revin și o să fac tot posibilul să se realizeze acest lucru“, a declarat Cosmin Ciocoteală, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS