3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii vor victoria cu Flacăra Moreni

Filieșenii vor victoria cu Flacăra Moreni

Jucătorii lui Gigi Ciurea nu au decât varianta victoriei în meciul de astăzi  (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Jucătorii lui Gigi Ciurea nu au decât varianta victoriei în meciul de astăzi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași întâlnește astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe Flacăra Moreni, a doua clasată în Liga a III-a, seria 3, partida contând pentru etapa a 10-a. Oficialilor grupării doljene le-a venit cheful de viață după ce în această săptămână și-au reluat antrenamentele toți jucătorii accidentați în etapa trecută, în speță Lupu, Neacşu şi Orban, la partida cu dâmbovițenii revenind și suspendatul Alex Fotescu, astfel că șansele de a obține toate cele trei puncte au crescut considerabil.
„Nu mai sunt probleme de lot, dar jucătorii care au fost accidentați nu au ajuns la parametrii optimi, chiar dacă s-au antrenat bine săptămâna aceasta. Sperăm ca mâine (astăzi – n.r.) să aliniem cel mai bun unsprezece și să câștigăm. Flacăra este o echipă bună. Am luat referințe despre adversar de la cei de la Podari, care au jucat la ei, și ne-au spus că au juniori foarte buni și jucători cu experiență care pasează foarte bine, sunt omogeni și nu întâmplător sunt acolo sus în clasament. Noi vom face tot posibilul să câștigăm, că asta-i foarte important, și să urcăm în clasament. Nu-mi pot scoate din minte jocul de la Roșiori, unde nu meritam absolut deloc să pierdem. Am luat un gol stupid, a fost o greșeală a noastră la o fază fixă… Noi am ratat când am avut ocazii de gol… Degeaba joci bine și pierzi, fotbalul e pe goluri. De data aceasta trebuie să fim mai responsabili în teren și mai eficienți“, a declarat antrenorul Gigi Ciurea.
„Sunt sigur că va fi un joc foarte frumos. Întâlnim o echipă de tradiție, care joacă acasă cu 1.500-2.000 de spectatori, cu o bază sportivă foarte frumoasă. Sunt bucuros că avem tot lotul valid, am scăpat de problemele de sănătate sau de altă natură. Jucătorii sunt conștienți că trebuie să realizăm victoria, pentru că e singura șansă de a urca în clasament și de a ține pasul cu plutonul fruntaș. Sper ca jocul rezultatelor din etapă să ne fie favorabil și coroborat cu o victorie a noastră să urcăm pe locul șapte sau opt. Flacăra Moreni are o echipă bună, din informațiile pe care le-am primit, joacă bine, și, alături de SCM Pitești, sunt singurele formații care nu au suferit nici o înfrângere până acum. Sunt sigur că primul eșec îl vor avea mâine (astăzi – n.r.), la meciul cu noi“, a declarat președintele Florin Spânu.

Oaspeții vor victoria

Cu gândul la victorie vor juca și cei de la Flacăra Moreni. Antrenorul Gabi Paraschiv, supărat după remiza de acasă cu CS Podari din runda trecută, a afirmat că elevii săi nu au decât varianta victoriei cu Filiașiul dacă vor să continue lupta pentru primul loc cu SCM Pitești.
„Jucătorii trebuie să-şi dea seama că toate meciurile, indiferent de adversar, trebuie tratate cu aceeaşi atitudine! Lipsa de concentare, de ambiţie, de mobilizare – cum vreţi să-i spuneţi – face parte dintr-un tot al fiecărui jucător. Este extrem de important să ne concentrăm la maximum pentru a putea obţine ceea ce ne dorim. În altă ordine de idei, mergem la Filiaşi (la Ișalnița – n.r.) cu un singur obiectiv: victoria! Cu trei puncte câştigate, vom recupera din ceea ce am irosit acum şi vom putea să revenim în joc, ţinând cont de programul următoarelor etape. Nu vreau să fac calcule, dar trebuie să fim cât mai aproape de lider“, a declarat Gabi Paraschiv, conform dambovitapenet.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS