10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alegerile pentru șefia AJF Dolj, pe 26 noiembrie

Fotbal / Alegerile pentru șefia AJF Dolj, pe 26 noiembrie

Membrii Comitetului Executiv al AJF Dolj au hotărât în cadrul ultimei ședințe ca alegerile pentru șefia forului să se desfășoare în cadrul Adunării Generale de sâmbătă, 26 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul Facultății de Mecanică din Craiova (Strada Calea Bucuresti, nr. 107).
„Candidații pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și membrii ai Comitetului Executiv al AJF Dolj, pot depune dosarele pentru candidatură la secretariatul AJF, până la data de 11.11.2016, ora 16.00. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinescă doritorii acestor funcții, precum și ordinea de zi a Adunării Generale, sunt cele din Statutul AJF Dolj – 2016 și se vor afișa pe site-ul forului, la afișier și transmis fiecărui membru afiliat în timp regulamentar, după elaborarea documentelor necesare de către Secretarul General al asociației”, se arată într-un comunicat al AJF Dolj.
Reamintim că Silviu Bogdan a demisionat din funcția de președinte al AJF Dolj săptămâna trecută, iar perioada de interimat până la alegeri este asigurată de „vicele” Ion Oprescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS