16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep a învins-o pe Madison Keys, în primul meci de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a învins-o pe Madison Keys, în primul meci de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, a treia favorită, a câştigat meciul disputat astăzi împotriva americancei Madison Keys (7 WTA), scor 6-2, 6-4, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, competiţie disputată pe hard şi dotată cu premii totale de 7.000.000 de dolari.

Acest succes îi aduce Simonei Halep 153.000 de dolari, bani acordaţi pentru fiecare victorie obţinută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primeşte fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiţiei.

A fost cea de-a patra partidă câştigată în acest an de Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, în faţa lui Madison Keys, 21 de ani, după victoriile obţinute la Wimbledon, Montreal şi Wuhan. Halep conduce şi la scorul confruntărilor directe, cu 5-1.

Pentru Simona Halep urmează partida cu Dominika Cibulkova (Slovacia, poziţia a 8-a WTA), marți (ora 14.30, DolceSport), în timp ce Madison Keys va evolua în faţa liderului mondial, germanca Angelique Kerber.

Simona Halep joacă pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor. La ediţia din 2014 a pierdut finala cu Serena Williams, după ce o învinsese pe americancă în faza grupelor, iar în 2015 a fost eliminată în grupe.

Tot azi, germana Angelique Kerber, locul 1 WTA, a câștigat partida cu slovaca Dominika Cibulkova, locul 8 WTA, în cel de-al doilea meci din cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor. Kerber s-a impus în trei seturi în fața Cibulkovei, 7-6 (5), 2-6, 6-3

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS